DOLAR

32,3884

0.21%
EURO

35,0912

-0.03%
ALTIN(gr)

2.325,28

0,26%
BİST 100

%
Son Lise Mezunlarına Müjde! Kamuya Lise Mezunu 15 Yeni Personel Alımı Yapılacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • Son Lise Mezunlarına Müjde! Kamuya Lise Mezunu 15 Yeni Personel Alımı Yapılacak

Son Lise Mezunlarına Müjde! Kamuya Lise Mezunu 15 Yeni Personel Alımı Yapılacak

Zorlu virüs dönemi vatandaşın ekonomisini de etkiledi, işsiz lise mezunu vatandaşların yüzünü güldürecek bir haber geldi! İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar vatandaşın yüzünü güldürecek, konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:57
Son Lise Mezunlarına Müjde! Kamuya Lise Mezunu 15 Yeni Personel Alımı Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu hafta İŞKUR üzerinden bir çok vatandaşı sevindirecek ilan yayınlandı ve yayınlanmaya devam ediyor, lise mezunu vatandaşların yüzünü güldürecek haber geldi 15 yeni personel alımı yapılacak. Alınacak 15 personel hangi kuruma, hangi pozisyonda alınacak haberimizin devamında yer almakta.

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü

Üniversite bünyesinde çalışacak engelli kadrosunda 1 temizlik görevlisi alımı yapılacak, alınacak vatandaşın ilköğretim ve ortaöğretim mezunu olması gerekmekte. Vatandaşın %40 engelli olduğuna dair belge,

Ayrıca 1 inşaat işçisi alımı yapılacak, okulların inşaa eğitimi veren bir okulda eğitim gördüğüne dair belge. 1 tane de bahçıvan alımı yapılacak, alınacak kişinin: ilgili okullardan mezun olduğuna dair belge ya da diploma.

Ulakyurt Belediye Başkanlığı

Ulakyurt Belediyesi 1 taksi şoförü alımı yapacak belirlenen şartlar arasına: 18 yaşından büyük olmak ve ilgili il ilçe içerisinde ikamet etmek.

DSİ 17. Bölge Müdürlüğü

45 yaşından gün almamış, engelli, MEB onaylı bilgisayar işletmenliği belgesine sahip olmak. Van sınırları içerisinde ikamet etmek

Geyikli Belediye Başkanlığı

1 engelli işçi alımı yapacak olan Geyikli Belediyesi genel şartlar belirlemiştir, genel şartları karşılayan vatandaşlar başvurabilir.

1 futbol antrenörü alımı yapılacak: 18 ile 35 yaş arası adayların daha önceden deneyimli olması gerekiyor.

Türkiye Zeytincilik Araştırma Enstitüsü

1 tarım işçisi alımı yapılacak, şartlardan birisi de erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin kesilmiş olması gerekmektedir,f sınıfı ehliyete sahip olunmalıdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP