DOLAR

32,3679

0.1%
EURO

34,9761

-0.32%
ALTIN(gr)

2.324,40

0,23%
BİST 100

%
ING Bank’ın Müjdesi Telefonları Kilitledi 3 Ay Geri Ödeme Alınmayacak

ING Bank’ın Müjdesi Telefonları Kilitledi 3 Ay Geri Ödeme Alınmayacak

Bankalar son dönemde yaptıkları kredi kampanyaları ile adından söz ettiriyor. O kampanyalardan biri de ING Bank tarafından yapıldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:57
ING Bank’ın Müjdesi Telefonları Kilitledi 3 Ay Geri Ödeme Alınmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ING Bank pandemi beraber vatandaşlara destek olan özel bankalardan biri oldu. Vatandaşların nakit ihtiyaçlarını ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan banka vatandaşların sevdiği bir kurum olarak adından sıklıkla söz ettiriyor. Yapılan açıklamaya göre kredi verecek olan banka şok üstüne şok yaşatıyor. Kredi faiz oranını açıklayan banka %1.08 kredi faiz oranıyla işlem yapamaya hazırlanıyor. İhtiyaç kredisi bağlamında verilecek kredi için binlerce vatandaşın başvuru oluşturması bekleniyor. İlerleyen günlerde ev ve taşıt kredisi için de kampanya başlatacaklarını duyuran yetkililer bu krediyi alan vatandaşların sadece ihtiyaçlarını karılmasını önerdi. 36 aya varan vade imkanı sunan banka bu vade imkanının içinden ilk 3 ayı çıkarmış durumda. 3 ay geri ödeme yapmayacak olan banka 3. Ayın sonunda 36 aylık ödeme planını başlatmış olacak.

Evrak Dosyası Oluşturmayan Çok Geç Kalır

ING Bank’tan kredi alacak olan vatandaşlar bu fırsatlardan otomatik olarak yararlanmış olacak. Bankanın müşterisi olanlar kolaylıkla kredi alabilecek. Herhangi bir evrakla vs. ile uğraşmayacak olan müşteriler sadece SMS aracılığıyla veya online şekilde kredi alabilecek. Ancak banka müşterisi olmayanlar bankanın talep ettiği evrakları bankaya sunmak zorunda olacak. Buna göre kimlik kartının fotokopisi, gelir belgesi ve faturalardan oluşan evrak banka için yeterli olacak. Ancak kredi başvuru formunda göze çarpan bir detay üzerine banka başka evraklara da ihtiyaç duyabilir. Kredi başvurularının hemen ardından ödemelere başlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP