DOLAR

32,4876

-0.17%
EURO

34,9627

0.3%
ALTIN(gr)

2.429,17

0,26%
BİST 100

%
Sadakatsiz Dizisinin Atladığı Nokta Ne? İşte O Ayrıntı!

Sadakatsiz Dizisinin Atladığı Nokta Ne? İşte O Ayrıntı!

Bu hafta Sadakatsiz dizisinde neler oldu? Dizi bu yükselişini sürdürebilecek mi? Yoksa bir çok dizi gibi bölümler uzadıkça heyecanını kayıp mı edecek? İzleyicilerin soluksuz izlediği dizi ile ilgili merak edilenler haberimizin detayında..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:58
Sadakatsiz Dizisinin Atladığı Nokta Ne? İşte O Ayrıntı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D kanalında izleyicilerle buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinin gidişatına yönelik insanların akli bir hayli karışık. Asya karakterinin toplumun bütün değer yargılarının tam tersine hareket eden bir yapısı var. İntikam almak istiyor aynı şekilde bunun içinde ne gerekirse yapıyor. Eşi Volkan’ın en yakın dostu plan Mert ile yatmaktan hiç çekinmiyor. Yalan konuşmaktan, oyun oynamaktan, başkalarının hayatlarını alt üst etmekten de hiç geri durmuyor. Cansu Dere’nin başarıyla oynadığı Asya karakteri bütün bunları yaparken de ataerkil egemen toplum davranışlarını insanların yüzüne tokat misali çarpıyor ve aykırı bir noktadan farklı bir bakış açısı sunuyor. Reytingleri ile çok yüksek sonuçlar almasına, hatta Kuruluş Osman dizisini bütün kategorilerde geçmesine karşın, dizinin böyle bir tempo ile devam etmesi maalesef pek de kolay bir iş değil.

İleride Sorun Olacak O Nokta!

6. bölümdeki yemek yeme sahnesinde gördüğümüz eşi Volkan’ın kızları Derin ile ilişkisini aile yemeğinde herkese söyleyen Asya, hiçbir sınır tanımıyor. Onun bu pervasız davranışları da izleyicileri ekran başına getirmeye yetiyor. Bütün Kadınların isyanını dillendiriyor adeta Asya…Ancak burada apaçık karakter sorunu da çıkıyor. Örneğin eşinin dostu Mert ile birlikte olması ve ona şantaj yaparak kendi intikamı için kullanması durumu herkesin kabul edebileceği bir şey değil. Sonuç olarak bir kadının kendisine yaptığını bir başka kadına reva gören Asya, bu mantık ile izleyicileri ne kadar zamana kadar ikna ederek ilerleyecek?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP