DOLAR

32,6066

0.38%
EURO

34,7666

0%
ALTIN(gr)

2.496,79

0,52%
BİST 100

%
Ekonomistlerin Yeni Göz Bebeği! Altın ve Dolar Dönemi Sona Mı Eriyor?
  • Finans 365
  • Finans
  • Ekonomistlerin Yeni Göz Bebeği! Altın ve Dolar Dönemi Sona Mı Eriyor?

Ekonomistlerin Yeni Göz Bebeği! Altın ve Dolar Dönemi Sona Mı Eriyor?

Ekonomistlerden yeni yatırım tavsiyesi! Altın ve dolar yatırımının kat be kat üstünde bir kar sağlayan, metallerin en değerlisi Paladyum yatırım araçlarının arasında yerini alıyor! Bundan sonra ne altın, ne dolar, ne euro… Ekonomistlerin yeni yatırım tavsiyesi Paladyumla tanışın! İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:58
Ekonomistlerin Yeni Göz Bebeği! Altın ve Dolar Dönemi Sona Mı Eriyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paladyum Çağı Başlıyor!

Korona virüs salgını döneminde Türk parasının oldukça fazla değer kaybetmesi, yatırımcıları yeni ve yatırım konusunda daha güvenilir kapılar aramaya zorluyor. Ekonomik veriler ne kadar düşerse düşsün, nakitte yatırım yapanlar için bu önemli değil. Ekonomistler yeni güvenli limanın bundan sonra dolar veya altın olmayacağını uzun süredir söylemekte. Altın ve doların bu denli kestirilemez olduğu salgın döneminde, ekonomistlerin yatırımcılar için önerdiği güvenli liman Paladyum oldu!

Nerden Çıktı Paladyum?

Altından 30 kat daha nadir ve en kıymetli metallerin arasında ilk sırada olan Paladyum, ekonomistlere göre altından 30 kat daha fazla değer kazanacak. Bu kadar nadir bir metalin, piyasalarda ki değerinin de aynı oranda ve hızla artması beklenilen gelişmeler arasında. Altın ve gümüş gibi 2020 senesinde 2900 Dolar civarında yükselen Paladyumun, yılsonuna kadar 4000 dolara kadar yükselmesi bekleniyor. Ekonomistlerin, Paladyum için 3 senelik beklentileri ise 6000 dolar seviyelerinde.

Otomotivde Paladyum Yükselişi!

Hem yeni ve sayısı gitgide artan elektrikli arabalar, hem performans denemelerine başlanan uçan arabalar sebebiyle otomotiv sektöründe, hem son derece değişik özelliklere sahip elektrik ve elektronik cihazlar sektöründe, hatta son model ve lüks tasarımlı mücevher sektöründe, Paladyum en değerli maden olarak betimleniyor. Otomotiv sektörüne bomba gibi düşecek olan paladyumun yatırımlarına bu açıklamalar üzerine daha fazla gidilmeye başlandı. Paladyumun, yılsonunda 4000 doları kesinlikle göreceği düşünülüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP