DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Bu Ödemeye Çocuklar Çok Sevinecek 2 Farklı Ödeme İçin Düğmeye Basıldı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Bu Ödemeye Çocuklar Çok Sevinecek 2 Farklı Ödeme İçin Düğmeye Basıldı

Bu Ödemeye Çocuklar Çok Sevinecek 2 Farklı Ödeme İçin Düğmeye Basıldı

Devlet ödeme yapacağınıbelirttikten sonra başvurular için talepler inanılma artmıştı. Ödemeler hakkında detaylar açıklandı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:58
Bu Ödemeye Çocuklar Çok Sevinecek 2 Farklı Ödeme İçin Düğmeye Basıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açıklamaya göre çocuklara yönelik olacak ödeme için şimdiden hazırlıklar başladı. Her şeyi tamamlayan devlet PO andemi dolayısıyla maş dur olan çocukların gönlünü bu şekilde almayı planlıyor. Ödemeler iki farklı şekilde yapılacak. İlk ödemeler okula giden tüm çocuklara sabit 150 TL olacakşekilde yapılan ödeme olurken diğer ödeme ise asker ailelerinçocukları olacak. Şehit ya da gazi fark etmeksizin bu ailelere mensupçocuklarödeme alacak. Bu kategori içine muhtaç er veya erbaşların aileleri için yapılan ödeme girse de her hanede çocuk olmayacağı varsayılarak bu pakete dahil edilmedi. Ödemeler için vatandaşların Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat etmelerigerekiyor. Ancak oraya kadar gidemeyecek olan

aileleri online şekilde E Devletten ödeme oluşturacak.

Bazı Ödemeler Aylık Olmayacak

İlk yapılacak ödem okuyan öğrencilere yapılacak 150 TL’lik ödeme olarak açıklandı. Bu ödemede kız öğrenciler ve erkek öğrenciler farkı olmaksızın ödeme alabilecek. 18 yaşındanküçüklerikapsayacaködemelerinbir eğitim öğretim yılı devama etmesi bekleniyor. Bir diğer detay ise başvuruları veli ile yapılması isteniyor. 18 yaşındanküçükçocuklarınüzerlerine hukuki sonuçlar doğmadığındamuhakkak reşit ve büyük birinin olması gerekiyor. Bir diğer ödeme ise asker çocukları için yapılacak ödeme. Bu ödeme iki ayda bir 200 TL olacak şekilde ödenecek. Yılda 6 kez olacak ödemeler için ekstra bir şart gerek yok. Çocuk olmak ve şehit ya da gazi çocuğu olmak yeterli şartlardan.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP