DOLAR

32,5481

0.01%
EURO

34,9266

0.22%
ALTIN(gr)

2.427,38

0,19%
BİST 100

%
35 Milyon Kişinin Yüzünü Güldürecek Haber Geldi! İlk Adımlar Atılmaya Başlandı… Yasa geliyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • 35 Milyon Kişinin Yüzünü Güldürecek Haber Geldi! İlk Adımlar Atılmaya Başlandı… Yasa geliyor!

35 Milyon Kişinin Yüzünü Güldürecek Haber Geldi! İlk Adımlar Atılmaya Başlandı… Yasa geliyor!

35 Milyon vatandaşı içeresinde barındıracak ve birçok kişinin yüzünü güldürecek olan haberler her geçen gün gelmeye devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:58
35 Milyon Kişinin Yüzünü Güldürecek Haber Geldi! İlk Adımlar Atılmaya Başlandı… Yasa geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz gün içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılmış olan açıklamalarda nüfus sayısına, borç meselelerine ve diğer vatandaşları zor duruma düşüren birçok konuyu dile getirdi. Bu açıklamanın içerisinde bulunan ve birçok kişi tarafından beklenen borç meselesi en çok ilgi çekilen konu oldu. Borç batağında olan vatandaşların büyük bir oranda rahatlama imkânı tanımamasına rağmen az da olsa birçok kişinin yüzünün gülmesini sağlayabilecek ve rahatlatabilecek durumda olmalarını sağladı.

35 Milyon Vatandaş Borç Kapanında

Yapılan açıklamalar esnasında nüfus verilerinin yanı sıra bu süreçte borçlu olan ve ödemekle zorluk çeken vatandaşların da sayısı açıklandı. Açıklamaya göre ise 2020 yılında 34 milyonun üzerinde vatandaş bireysel kredi kullanmak zorunda kaldılar. Hem hükümet yetkililerinden hem de muhalefet kanadından herhangi bir çözüm önerisini gelmedi…

Bankalar Tek Çare

Yaşanan bu zorlu günlerde vatandaşlar bankaların vermiş oldukları bireysel krediler haricinde başka çözüm yolu bulamamakta. Düşük faizli krediler ise herkesin istedikleri arasında. Bu yüzden de herkesin gözü Ticaret Bakanlığı ile yapılacak olan kredi paketlerine çevrilmiş durumda.

3 ay ertelemeli kredi…

Faizlerin en düşük miktarlarda olduğu kredi ısrarları her geçen gün vatandaşlar tarafından sürmeye devam ederken ziraat bankasından ilk adım geldi. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak verilecek olan kredi alım oranları sayesinde iç piyasa ya nakit döngüsünün başlamasına ve böylelikle piyasaların rahatlanması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP