DOLAR

32,3904

0.21%
EURO

35,0719

-0.02%
ALTIN(gr)

2.324,80

0,24%
BİST 100

%
5 Bin TL Ödeme Anında Ödenecek Kadınları Bu İşe En Çok Sevinen Taraf Olacak
  • Finans 365
  • Finans
  • 5 Bin TL Ödeme Anında Ödenecek Kadınları Bu İşe En Çok Sevinen Taraf Olacak

5 Bin TL Ödeme Anında Ödenecek Kadınları Bu İşe En Çok Sevinen Taraf Olacak

Kadınlar için en çok ev ve ev eşyaları önemli oluyor. Aslında adın erkek herkes evin konforlu olmasını önemsiyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:58
5 Bin TL Ödeme Anında Ödenecek Kadınları Bu İşe En Çok Sevinen Taraf Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ancak tek başına önemseme çok da önemli olmuyor. Evde eşya olmadığı zaman ev ne kadar güzle olursa olsun evin içi bir şeye benzemiyor. Pandemiyle beraber hayatımıza dahil olan karantina ise herkesi evlere hapsetti. Evinde eşyası olup konfor alanı oluşturan herkes karantina döneminin rahat geçirirken evindeeşyasın olmayan, evi harap olan vatandaşlar için bu durum cehennem azabından farksız oldu. Devlet herkesin evinde ağız tadıyla oturması için seferberlikbaşlattı. Geçtiğimiz dönelerde yürürlükte olmayan destek ödemelerinden barınma desteğinin bir ayağı olan eşya destek ödemesi yürürlüğe kondu. Ancak eşya desteği verilmeden evvel evlerin durumu kontroledilecek. Alınacak eşyaların evde uzu süre kullanılması gerekiyor.

Ödemeler PTT’den Yapılacak

5 bin TL olarak planlanan ödeme için başvuruların en kısa zamandabaşlaması ön görülüyor. Pandeminin 2. Dalga yapmasıyla beraber vatandaşlar bilinmezliğin içine girdi. Binlerce insan işinikaybetti işinikaybetmeyenler az bir maaşa tamah ediyor. Durum böyle olunca evine gereken eşyayı alanların sayısı hayli az. Devlet hereksin evi eşya dolsun diye 5 bin TL ödeme yapmaya hazırlanıyor. Ödemeden yararlanmak isteyen ailelerin kişi başı gelirleri 701 TL’nin altı olmalıdır. Devletten çeşitli destek ödemeleri alınabilir ancak devlet buna da limit koymaya hazırlanıyor. Başvurular E Devlet üzerinden ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yapılacak. Ödemenin ise aynı gün içinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP