DOLAR

32,3773

0.17%
EURO

35,0775

-0.02%
ALTIN(gr)

2.325,46

0,27%
BİST 100

%
Yerli Bitcoin Borsalarına Yeni Bir Soluk: Bithesap

Yerli Bitcoin Borsalarına Yeni Bir Soluk: Bithesap

Bithesap'ta segwit güncellemesi gerçekleşti. Esasında İngiltere bazlı, Online People şirketinin, Bitcoin alım satım işlemlerinde, piyasaya sunmayı vadettiği, özellikle yüksek işlem hızı ve stabil yazılım altyapısına odaklanarak ortaya koydukları bir borsa olan Bithesap, segwit güncellemesini platformları üzerinde aktif ettiler.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:58
Yerli Bitcoin Borsalarına Yeni Bir Soluk: Bithesap
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Söz konusu segwit güncellemesinin testlerini Ağustos 2017 tarihinden bu yana gerçekleştirmektedirler. Başarılı sonuçların ardından söz konusu güncelleme ile kullanıcılar Bitcoin transferlerini daha efektif bir şekilde gerçekleştirebilecekler. Artık 1 yerine 3 ile başlayan Bitcoin cüzdanları ile işlem yapılabilecektir. Eski 1 ile başlayan cüzdanlar hala geçerliliğini korurken bir an önce 3 ile başlayan cüzdanlara geçmeniz tavsiye edilmektedir.

Bithesap Bitcoin işlemlerinde %50 avantaj vaad ediyor

Geçmiş kampanya dönemde Şubat 2018 ortasına kadar komisyonsuz Bitcoin alım satım işlemleri sunan ve hali hazırda, yerli Bitcoin piyasası ortalamasına göre %50 daha ucuz ücretler talep eden Bithesap, farklı pozisyonlara yönelik farklı komisyon ücretleri talep etmektedir. Son otuz günlük işlem hacminize göre çeşitli basamaklarda olmak üzere, %0.09 a kadar komisyon oranları sunabilmektedir. Referans sistemi ile üye olmasın sağladığınız kullanıcıların ödediği komisyonlardan da %25 oranında gelir elde edebilirsiniz.

Bithesap sağlam altyapısı üzerinde yüksek işlem hızları

Bithesap aynı zamanda işlem hızına odaklanmış durumda. Belki küçük miktarlarda karşılaşılan bir problem olmasa da, büyük miktarlarda gerçekleşen Bitcoin transferlerinde işlem hızı bir sorun olmaya başlıyor. Aynı durum emir eşleştirme sırasında da ortaya çıkmaktadır. Bu noktada Türk borsalarında dönen trafiğin çok daha yoğun halini kaldırabileceklerini söylüyorlar. Bu iş için gerekli insan ve donanım altyapısına, sahip oldukları Türk ve yabancı menkul kıymetler borsalarındaki tecrübelerini ekleyen ekip, yerli Bitcoin piyasası için yeni bir soluk olacağa benziyor.

Bu tür piyasalarda en önemli özelliklerden ikisi şeffaflık ve güvenliktir. Bir kullanıcı gerçekleştirdiği işlemlerin ayrıntılı raporlanmasını görmek ister. Çoğu piyasada 2 faktörlü doğrulama olarak siteye giriş sırasında kullandığınız şifrenin yanında Google Authentication tarzı bir uygulama ya da SMS doğrulaması kullanmaktadır. Bithesap’ta iki güvenlik önlemi de aynı anda aktif edilerek güvenlik düzeyi artırılabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP