Çocuk Sahibi Olanlara İnanılmaz Fırsat 50 Bin TL Direkt Hesaba Yatırılacak

Çocuk Sahibi Olanlara İnanılmaz Fırsat 50 Bin TL Direkt Hesaba Yatırılacak

18 yaş altı çocuğu olanlar için bir devlet desteği daha söz konusu. Korona virüsün zorlu koşulların göz önüne alan devlet çocukların sıkıntı yaşamasına engel olmak istiyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:59
Çocuk Sahibi Olanlara İnanılmaz Fırsat 50 Bin TL Direkt Hesaba Yatırılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 Ay Boyunca Ödeme Zorunluluğunuz Yok

Nakdi destek olarak gerçekleşen ödeme de aranan şart başvuran ailenin 18 yaşından küçük çocuklarının olması. Nakit ihtiyacı artan aileler birçok alternatif düşünedursun devlet her daim vatandaşın arkasında. Başvuran her aileye yapılacak bu ödeme sayesinde her aile maddi anlamda kendini toparlayabilecek. Devlet desteğinden faydalanacak aileler için farklı şartlarda getirilmiş durumda. Maddi gelirin de sorulacağı başvurularda aranan gelir miktarı asgari ücretin üçte biri oranıdır. Haneye giren meblağ kişi sayısına paylaştırıldıktan sonra kişi başına düşen gelir 700 TL ve altıysa aile ödemelere hak kazanır. Devlet desteği kredi kapsamında vatandaşa sunulacak.

Kredi olduğundan dolayı vatandaşa vade imkanları sunulması planlanıyor. Vade imkanlarına göre faiz oranları değişse de düşük faiz oranları ile birçok aile faydalanabilecek. Dileyen vatandaşlar 6 ay geri ödemesiz olacak şekilde ödeme planı da oluşturabilir. Alınan tarihten itibaren geri ödemesiz olacak şekilde 12 ay vadeli, 24 ay vadeli ve 36 ay vadeli olarak ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Kredi faiz oranları ise 12 ay için %0 olurken 24 ay için % 0.48 ve 36 ay için % 0.56 olarak belirlendi. Kredi desteğinden yararlanmak için kredi notunun da bankaların kara defterine girecek kadar kötü olmaması da gerekiyor. Başvurular ise E Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP