DOLAR

32,5385

0.1%
EURO

34,8289

0%
ALTIN(gr)

2.494,23

0,40%
BİST 100

%
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü: Sistemli şekilde olduğu için çıktı
  • Finans 365
  • Finans
  • Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü: Sistemli şekilde olduğu için çıktı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü: Sistemli şekilde olduğu için çıktı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, bilete çıkan ikramiye hakkında açıklama yaptı. Türkiye'nin gündemine oturan olay hakkında yapılan açıklama ise kabul görmedi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:59
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü: Sistemli şekilde olduğu için çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, 12 talihli kişinin 8’inin Bursa’dan çıkması ve aynı ilçede olması sonraıs açıklama yapmak zorunda kaldı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden yapılan resmi açıklamada bunun nedeninin ayrı ancak aynı biletin sistemli bir şekilde oynanması olduğunu, buna bağlı olarak bilete çıkan ikramiyenin 8 misli olduğunu açıkladı.

Resmi açıklama bekleyen sosyal medyada duruma tepki gösteren ve hile yapıldığını iddia eden vatandaşlar ise bu açıklamalara inanmadı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü “İdaremiz bayisi, bir vatandaşın çok sayıda kuponla gelip oyun oynadığını ve biletlerin sistemli bir şekilde oynandığını ifade etmiştir. Böylece bayimizden oynanan 4 ayrı bilete 8 adet büyük ikramiye çıkmıştır. İdaremiz bayisi Aykut Asa, 15 Nisan Pazartesi günü 17.00-18.00 saatlerinde bir vatandaşın çok sayıda kuponla gelip oyun oynadığını ve biletlerin sistemli bir şekilde oynandığını ifade etmiştir. Böylece bayimizden oynanan 4 ayrı bilete 8 adet büyük ikramiye çıkmıştır” açıklamasında bulundu.

MPİ hakkınd sık sık hile iddiaları gündeme gelirken, hükümet ve adalet kurumlarından bu konuda henüz herhangi bir soruşturma açılmış değil.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP