DOLAR

32,5535

0.03%
EURO

34,9072

0.15%
ALTIN(gr)

2.433,47

0,44%
BİST 100

%
Kapsamlı Ödeme Paketi İçin Anlaşma Tamamlandı Böylesi Görülmedi
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kapsamlı Ödeme Paketi İçin Anlaşma Tamamlandı Böylesi Görülmedi

Kapsamlı Ödeme Paketi İçin Anlaşma Tamamlandı Böylesi Görülmedi

Son dönemde yapılan ödemeleri herkesi memnun ediyor. Üzerindeuzun zamandır çalışılan destek ödemesinden ise herkes faydalanabilecek. 711 TL aylık ödeme yapılacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:59
Kapsamlı Ödeme Paketi İçin Anlaşma Tamamlandı Böylesi Görülmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SGK aracılığı ile yapılması planlanan ödemede başvuru şartları da açıklandı. Salgınla beraber hem ekonomide hem de sağlık alanında ciddi aksaklıklar meydana geldi. Pandemiden dolayı tedavisi devam eden vatandaşlar bir yanda kapatılan iş yerleri dolayısıyla iş bulamayan vatandaşlar maddi sıkıntı içinde. Bunun önüne geçmek isteyen devlet ödeme yapmaya karar verdi. Bunlara ek olarak valilik ve belediye kanadından da destek ödemeleridevam edecek. Kurumlara başvuru almaya devam ediyor. Yapılan açıklamada aynı anda ödeme almada bir sakınca yok. Ancak bunun belgelenmesi çok önemli. Başka bir güvencesi olmayan vatandaşların başvuruda bulunması gerekiyor. Öncelik sıralamasında ilk olarak bu vatandaşlar bulunuyor.

Tüm Alternatifler Masaya Yatırılıyor

Eğitim gören çocukları olan aileler içinse başka ödemeler yapılacak. Okul öncesi eğitimi de kapsayan pakette lisans eğitimine kadar ödeme yapılması planı var. 500 TL ila 800 TL arası ödeme gerçekleştirilecek. Anaokulu öğrencisi için 500 TL, ilkokul öğrencisi için 750 TL, lise öğrencisi için 800 TL ve lisans öğrencileri için 900 TL ödenecek. Temel ihtiyaçlarını dahi zor karşılayan aileler için ekstra eğitimödemesi yapılacak olması sevinçle karşılandı. Büyük şehirde yaşanıp yaşanmaması dikkate alınmadan her vatandaşa aynı tutarda ödeme gerçekleştirilecek. 711 TL nakdi desteğe ek olarak evi bakımsız olan vatandaşlar için de çalışmalar devam ediyor. 25 bin TL’ye varacak olan ödemeler için sadece TC kimlik numarasıyla başvurmak yeterli olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP