DOLAR

32,3321

0.24%
EURO

35,0840

-0.15%
ALTIN(gr)

2.301,45

1,06%
BİST 100

%
Esnafa Şeker Gibi Fırsat Şeker Bank’tan Geliyor 6 Ay Geri Ödeme Yok

Esnafa Şeker Gibi Fırsat Şeker Bank’tan Geliyor 6 Ay Geri Ödeme Yok

Esnaf için art arda kredi kampanyası paylaşan bankalar kervanına Şeker Bank’ta katıldı. Buna göre 6 ay geri ödeme alınmayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:59
Esnafa Şeker Gibi Fırsat Şeker Bank’tan Geliyor 6 Ay Geri Ödeme Yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esnaf kepenklerini ardı ardına indirirken devlet bu duruma çözüm bulmak için gece gündüz çalışıyor. Yaşana bu durum devlet ekonomisini oldukça olumsuz etkilerken ithalat ve ihracat dengesini de bozuyor. Cari açığın artması durumun vahametini bir kez daha gözler önüne serdi. Devlet yaşanan bu durumları bir şekilde durdurmak için esnafa destek olmaya devam ediyor. Az da olsa çalışan iş yerleri devletin hayat damarları halini almış. Bundan dolayı iş yerlerinin çalışması mevcut giderleri karşılamıyorsa devlet iş yeri sahibine ödeme yapacak. Yapılacak ödemeler kredi desteği olarak gündem gelirken ilerleyen dönelerde hibe desteği olarak esnafın karşısına çıkacak.

Online İşlemler İle Daha Kolay Kredi Alınacak

6 ay geri ödeme olmadan Şeker Bank tarafında verilecek olan krediler için geri sayım bitti. Başvuruların hemen başlaması bekleniyor. Krediden faydalanmak için bankanın müşterisi olmanıza gerek olmayacak. Ancak bankanın müşterisi olduğunuz taktirde daha farklı fırsatlarla karşılaşacaksınız. Banka %0.49 oranında faiz uygulayacağını açıkladı ve limit konusunda 30 bin TL’ye kadar kredi verileceğini belirtti. 36 aya varan vade seçenekleriyle işlem yapacak olan banka müşteriler için POS cihazlarına yönelik kolaylıklar ve fırsatlar hazırlandığının da altını çizdi. Yenilikler sadece POS cihazıyla da sınırlı kalmayacağa benziyor. Başvurular hem online şekilde hem de yüz yüze olarak yapılacak. Bunları destekleyeceği düşünülen ALO Kredi Hattı da mesai saatleri kapsamında hizmet verecek. Online sistemler 24 saat çalıştırılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP