Sabit Faizli Konut Kredisi Akbank’ta

Sabit Faizli Konut Kredisi Akbank’ta

Akbank, müşterileri için kolaylıklar, çeşitlilikler ve fırsatlar sunmaya devam ediyor. Konut almak isteyen müşterileri için sabit faizli konut kredisi veren Akbank, böylece faiz oranlarındaki dalgalanmalara karşı güvence sağlıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:59
Sabit Faizli Konut Kredisi Akbank’ta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birbirinden farklı alanlarda sunduğu pek çok kredi çeşidi ile bütün müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm olan ve konut alımı, taşıt alımı ve benzeri alım durumları sırasında müşterilerinin yanında olan, girişimci müşterilerini iş hayatının her alanında ve her koşulunda destekleyen Akbank, kuruluşundan bu yana düşük faiz oranları ve yüksek vade avantajları ile müşterilerini zora sokmadan onlara kredi imkanı sağlıyor.

Sabit Faizli Konut Kredisi

Akbank, müşterilerine sunduğu birbirinden avantajlı ve çok çeşitli kredi seçeneklerine bir yenisi daha ekleyerek Akbank Sabit Faizli Konut Kredisi’ni müşterilerine sunuyor. Akbank’ın Sabit Faizli Konut Kredisi hizmetinden, sabit ve düzenli bir gelir sahibi olan bütün vatandaşlar kendilerini zora sokmayacak bir şekilde faydalanabiliyor ve gerçekleştirecekleri ev alımları sırasında Akbank gibi Türkiye’nin en köklü ve en büyük bankalarından bir tanesini de yanına alıyorlar. Akbank’ın Sabit Faizli Konut Kredisi ile faiz oranları sabit ve dengeli bir şekilde ilerliyor, bu sayede vatandaşın zor ve kestirilemez koşullar altına girmesi önlenmiş oluyor.

Akbank Sabit Faizli Konut Kredisi Detayları

Akbank’ın Sabit Faizli Konut Kredisi’nin faiz oranları, vade seçeneklerine göre çeşitlilikler göstermektedir. Aylık yüzde 0,90 seviyesinden başlayabilen faiz oranları, süresi en fazla olan vade seçeneklerinde bile en fazla yüzde 0,97 seviyesine gelmektedir. Bununla beraber, vade seçenekleri ise 24 ile 120 ay arasında çeşitlilik göstermektedir. Bu çerçevede, 24 aylık vade seçeneği ile konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için konut kredisi faiz oranı yüzde 0,90 seviyesinde, 25 aydan 60 aya kadar olan vade seçeneklerindeki faiz oranı ise yüzde 0,93 seviyesindedir. 85 ile 120 ay arasında bir vade süresini tercih eden vatandaşlar için ise belirlenen faiz oranı 0,97 seviyesindedir.

Diğer Ücretler

Akbank’ın Sabit Faizli Konut Kredisi fırsatı ile bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşların, toplam kredi tutarının yüzde 0,5’i oranında bir kredi tahsis ücreti ödemeleri gerekmektedir. Satın alınmak istenen evin ekspertiz aşamaları ile değerinin belirlenmesi için ise 750 TL tutarında bir ekspertiz ücreti tahsis edilmektedir. Bununla beraber, İpotek Tesis Ücreti 116 TL, yıllık Konut Sigortası primi 180 TL, Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) bedeli yıllık 120 TL ve vatandaşların yaptırması gereken hayat sigortasının bedeli ise ortama 200 TL’dir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP