DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Bitcoin Oyunlara Gelmeyecek ve Yükselmeye Devam Edecek

Bitcoin Oyunlara Gelmeyecek ve Yükselmeye Devam Edecek

John McAfee'e göre Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto paralar 2020 yılında zirve yapacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:00
Bitcoin Oyunlara Gelmeyecek ve Yükselmeye Devam Edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD Merkezli bilgisayar güvenli yazılım şirketi McAfee’ in kurucusu ve Kripto para savunucusu ABD başkan adayı John McAfee, Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Uzun bir süre Bitcoin durduracak bir güç olmadığını söyleyen John McAfee, yapılan manipülasyonlara rağmen Bitcoin bunlardan etkilemeyeceğini düşünüyor.

Resmi Twitter hesabından yapmış olduğu açıklamalarda Bitcoin tarihin en büyük sınavı yaşanıyor. Bitcoin destekçileri teknolojiye güvenleri tam kripto paraların merkezinin olmaması herhangi bir manipülasyona karşı Kripto paraları güvende tutuyor diyen John McAfee, konuyla alakalı oldukça ciddi açıklamalarda bulundu.

Yapılan açıklamanın devamında bitcoinin kolay kolay durdurulamayacağını söyleyen John McAfee kripto para birimine yasanın önemli bir kısmını hitap ettiğini ve herhangi bir manipülasyondan birlikte fiyatının düşmesinin çok olası olmadığını düşünüyor.

Piyasanın en yüksek hacimli Kripto paraların gelecek dönemde ve uzun vadede artacağını inanan John McAfee daha önce de bir kripto paraya çok fazla destek vermişti. Twitter üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımda 2020 yılında Bitcoin 500 bin doları yükselmezse kendi cinsel organını keseceğini söyleyen John McAfee birçok kişi tarafından ciddiye alınmamıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP