Nakit İhtiyacı Olan Vatandaşlara 3 Ay Geri Ödemesiz 50 Bin TL Kredi Desteği!

Nakit İhtiyacı Olan Vatandaşlara 3 Ay Geri Ödemesiz 50 Bin TL Kredi Desteği!

ING bank vatandaşlara müjdeli haberi duyurdu. Turuncu ekstra nakit iade olanağı ile nakit destekleri ve bunun yanı sıra kolay ödeme fırsatı da sunacak. ING bank kamu bankalarından sonra dikkat çekici kredi tutarları ve imkânları sayesinde vatandaşların yüzlerini güldürüyor. İşte bankanın kredi desteği. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:00
Nakit İhtiyacı Olan Vatandaşlara 3 Ay Geri Ödemesiz 50 Bin TL Kredi Desteği!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar dikkat! En uygun faiz oranları kredi olanakları ING bank tarafından verilmeye devam ediliyor. Sadece yüzde 1,24 faiz oranı ile kredi fırsatları sunulmakta. Müşterin kredi puan sistemlerine göre bu fırsatları düşük faiz oranları ile kredi puanı düşük olan vatandaşlar için verecek. ING bank kredi desteğinden yararlanmak için bu bankaya maaşları taşımak ve cepte kredi desteği uygulaması ile yüzde 1,24 faiz oranı ile kredi olanakları için şubeye gitmeden anlık olarak başvurular yapılabilecek. Öte yandan 36 aya kadar varan vade imkânları sunulurken bir yandan ise 3 ay erteleme seçenekleri sunulacak.

ING Bank Kredi Başvurusu Sırasında Gerek Olan Evraklar

Bu kampanya dâhilinde başvuru yapmak için belirlenmiş olan evrakları hazırlamak gerekmektedir. Kredi başvuru onaylanmış kişilerin hazırlaması gereken evraklar

  • TC kimlik kartı, ehliyet yâda pasaport.
  • Yabancı uyruklu müşteriler için pasaport ve oturma izni belgesi.
  • 3 ay içinde oturulan ikametgâh belgesi.
  • Doğalgaz, su veya elektrik faturası.
  • Maaş bordrosu belgeleri.

Vatandaşlar için ING Bank tarafından sunulmuş olan bu destek ile vadesiz hesaplardan aylık 750 TL tutarında ki harcama koşullarını yerine getirmek gerekir. Kampanya dâhilinde en fazla 50bin TL ye kadar kredi çekme tutarı uygulanmaktadır. 750 TL tutarında ki harcamalar gerçekleşmezse eğer son iki aylık süreç içeresinde nakit iade hakları kullanma imkânı bulunmayacak. Bu imkânlar değerlendirilmezse bile faiz oranlarında değişiklik söz konusu olmayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP