DOLAR

32,6041

0.38%
EURO

34,7769

0.05%
ALTIN(gr)

2.499,31

0,62%
BİST 100

%
Herkes Faydalanabilecek! Ziraat Bankası Son Hamlesiyle Başvuru Yağmuru Yaşıyor

Herkes Faydalanabilecek! Ziraat Bankası Son Hamlesiyle Başvuru Yağmuru Yaşıyor

ABONE OL
19 Ocak 2023 21:07
Herkes Faydalanabilecek! Ziraat Bankası Son Hamlesiyle Başvuru Yağmuru Yaşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Faiz oranlarını son dönemde konuşulan konulardan biri. Merkez Bankasının tavsiye niteliğindeki kararı ile bankaların tümü faiz oranlarında düzenlemeler yaptı. Bu düzenlemeleri yapan bankalardan olan Ziraat Bankası birçok vatandaşı şaşırttı. Uygun faiz oranlarıyla sunulan olduğu kredi kampanyaları ile yoğun ilgi gördü. İşte detaylar.. Kredi için başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar bankadan başvuru oluşturabilirler. Ayrıca mobil uygulamalar ve internet bankacılığı ile işlemlerini gerçekleştirebilirler. Kredi destek hatlarının da bu süreçte yoğun şekilde çalışması bekleniyor.

Ziraat Bankası 10.000 TL Nakit Avans Veriyor

Ziraat Bankası internet sitesi aracılığı ile duyurusu yapılan nakit avans kampanyası bağlamında son müracaat tarihleri belirlendi. Bu hale göre 15 Aralık 2022 tarihinde başlamış olmak ve bununla eş güdümlü de son müracaat tarihi ise 31 Ocak 2023 tarihi Ziraat Bankası doğrultusundan açıklandı. Kampanyadan yararlanmak amacıyla ne yapmak gerekiyor?

Kampanyadan faydalanabilmek amacıyla en mühim koşul ise bankanın müşterisi olunmaktır. Bu sürecin de Ziraat Mobil üzerinden gerçekleştirilmesi ehemmiyet arz etmektedir. Kampanya tarafında müşteriler 15/12/2022 ila 31/01/2023 tarihleri arasında teslim edilmiş olan ve kullanıma açılan kredi kartları ile 28/02/2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yaralanabilecekler. Kampanya tarifi ise kredi kartı teslim edildikten 1 gün sonra gerçekleşecektir.

Başvuru proses ardından Taksitli Nakit Avans Kampanyasından kartını teslim almış tespit edilen ve şifresini belirlemiş, açık kartı olan müşteriler faydalanabilecek. Kartın açık duruma gelmemesi durumunda ATM’lden ya da POS’lardan rastgele bir şifreli prosedür yapılması gerekiyor. Ziraat Bankası doğrultusundan yayılan nakit avans fırsatı kampanyası tarafında taksitli nakit avans prosedürleri 6 taksitli olarak ödenebilecek.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP