DOLAR

32,6058

0.35%
EURO

34,7950

0.05%
ALTIN(gr)

2.497,65

0,55%
BİST 100

%
Halk Bankası Kesenin Ağzını Açtı Faiz Oranlarını İse Düşürdü
  • Finans 365
  • Gündem
  • Halk Bankası Kesenin Ağzını Açtı Faiz Oranlarını İse Düşürdü

Halk Bankası Kesenin Ağzını Açtı Faiz Oranlarını İse Düşürdü

HalkBankası yeni kredi kampanyaları ile adından söz ettirirken kampanyalardaki yöntemleriyle de konuşulmaya devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:01
Halk Bankası Kesenin Ağzını Açtı Faiz Oranlarını İse Düşürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre %1’in altına inen faiz oranlarıylaişlemyapacakolan banka bu faizoranlarınıhemen hemen bütün kredi kampanyalarındauyguladı. Bu sayede vatandaşın neye ihtiyacı varsa rahatlıkla kredi çekip elde edebilecek. Pandemi dolaysıylavatandaşlarfazla para kazanmıyor. Devamlı evde olunduğundan a masraflar da artmaya devam ediyor. Bazı masraflar klasik gıda, yakacak gibi ihtiyaçlarıolmayabilir.Evi yaşanmayacak bir haldeykenkimisinin aracı kullanılmayacak kadar eskidir. Tüm bunları göz önündebulunduran bak gerekliolanbaşlıkları kredi kampanyaları için faizoranlarını oldukça indirdi. Vatandaşlar ise bu hamle üzerine bankanın birçokkredi kampanyasını başvuruyağmuruna tuttu.

ATM’ler Başvuru Kabul Edebiliyor

Yapılan bir diğeraçıklama ise vade seçenekleri, limitler ve başvuru şekli hakkındaoldu. Buna göre vade seçenekleri 36 aya kadar çıkarıldı. 48 aya varan vade seçenekleri daha yüksek meblağlı krediler için öngörülen bir vade tutarı olarak açıklandı. Buna ek olarak bazı kredi kampanyalarında 3 ay geri olmadan kredi alınabilecek. Her kredi kampanyasıiçin geçerli olmayan bu durum için vatandaşların çok ciddi araştırma yapması gerekiyor. Ödeme planı her kredi kampanyası için oluşturuldu. Kişilerbütçelerine en uygun kredi kampanyası ile kredisahibi olabilecek. Başvuru ise 4 farklı seçenekleyapılabilecek. En basiti ATM’ler aracılığıyla yapılan başvuru olacak. Bir diğer başvuru şubeleregiderek yüz yüze başvuru yapmak olurken diğer başvuru ise ALO Kredi Hattı aracılığıyla yapılacak. Bunlardan hiçbirisine dokunmak istemeyen vatandaşlar mobil uygulama ile başvuru yapabilecekler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP