Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi

Halkbank, her gelir grubundan kişilerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir. Halkbank, özel ve kamu sektöründe çalışmakta olan kişilerin yanı sıra, emekli kişilere sağladığı avantajlı kampanları da bulunmaktadır. Halkbank ihtiyaç kredisi kapsamında, emekli kişilerin finansal ihtiyaçlarını karşılayan Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası bulunmaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:01
Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Özellikleri

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi ile emeklilerin parasal ihtiyaçlarını karşımak ve uygun ödeme şartları ile emekliyi mutlu etmek istemektedir. Bu kredi sadece emeklilere özel bir kredidir. Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kapsamında en fazla 50.000 TL’ye ve 48 aya kadar vade sunmaktadır.

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Halkbank Mutlu emekli İhtiyaç Kredisi faiz oranı, kredi tahsis ücretli %1,30 ve kredi tahsis ücretsiz %1,35 olmak üzere iki farklı faiz oranı vardır. Kredi tahsis ücreti ise talep edilen kredi miktarının %0,05’idir. Kredi faiz oranı ise Halkbank’dan sigorta yaptıran emekliler için geçerlidir. 6 ay ila 48 ay vadeyle emekli kişiler, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisini kullanabilirler.

48 ay vade ile 15.000 TL tutarındaki bir kredi,

  • Kredi tahsis ücretli olarak kullanılacak ise %1,30 faiz oranı hesaplanarak aylık taksiti 446,29 TL ve kredi tahsis ücreti 78,75 TL,
  • Kredi tahsis ücretsiz olarak kullanacak ise %1,35 faiz oranı hesaplanarak aylık taksiti 451,99 TL olacaktır.

Halkbank, kredi şartlarını ve faiz oranlarını gerekli gördüğü durumlarda değiştirme hakkına sahip olduğu için, güncel faiz oranlarını Halakbank İnternet Sitesi’nden öğrenebilirsiniz.

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Gerekli Belgeler

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi başvurusu, Halkbank İnternet Sitesi’nden ve Halkbank Şubeleri’nden yapılabilmektedir. Halkbank Mutlu İhtiyaç Kredisi başvurusu için gerekli belgeler ise,

  • Nüfus cüzdanı veya Sürücü Belgesi
  • SGK Emekli Belgesi, Emekli Maaş Hesap Cüzdanı
  • Emekliliği hak eden, ancak çalışmaya devam eden kişiler için İşyeri destek prim belgesi istenmektedir. Ancak emekli maaşını Halkbank’tan alan kişilerden gelir belgesi istenmemektedir.

Halkbank bu kredi kapsamında kefil istemekte, ancak gerekli gördüğü durumlarda kefil ve ek belge isteme hakkı bulunmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP