Dolar Düşüşe Geçti! Yatırımcılar Endişeli!

Dolar Düşüşe Geçti! Yatırımcılar Endişeli!

Dolar hafta başında, rekor bir yükselişle piyasalarda ki yerini almıştı. Yatırımcılar bu yükselişin uzun bir süre sürmesini beklerken, dolar ince bir düşüşe geçerek birikimcileri ve yatırımcıları hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Dolar rekora koşarken düşüşe mi düştü? Yükselişe geçecek mi? Dolar kuru güncel olarak ne kadar? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:02
Dolar Düşüşe Geçti! Yatırımcılar Endişeli!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Piyasalar Ne Durumda?

Dolar, haftanın son gününde de piyasalarda ki yerini alıyor. Haftaya rekor bir yükselişle başlayan doların, hafta sonuna ince bir düşüşle gelmesi döviz kuru takipçilerini şaşırtmamış görünüyor. Sürekli çalkantılı bir halde olan döviz, özellikle dolar kuru hafta sonuna 0,55 TL’lik bir düşüşle gelmiş bulunuyor. Doların tekrar hafta başında yükselip yükselmeyeceği ise şimdilik çok belli olmayan bir soru işareti.

Artan enflasyon oranları, siyasal ve sosyoekonomik politikalar yüzünden sürekli çalkantılı bir seyirde olan dolar kuru için kimse artık net bir yorumda bulunamıyor. Sürekli gelişen yeni olaylar ile var olan sıkıntılı günler doların artışına veya düşüşüne sebep olmaya devam ediyor. Bu durum salgın dönemi tamamen son bulana kadar devam edecek gibi görünüyor.

Dolar Yatırımcıları Endişeli!

Dolar, 11 Eylül 2020 Cuma, haftanın son iş gününde yatırımcıları üzdü. Dolar kuru 0.55 TL’lik bir düşüş göstererek, güne 7,45 TL’den giriş yaptı. Haftanın başından beri 7,50 TL barajına sürekli olarak yaklaşan dolar bu haftada barajı geçemedi. Yatırımcılar ise endişe içerisinde. Doların bu çalkantılı süreçleri yatırımcıları korkutmaya başladı, artık dolara veya döviz kuruna güvenemediklerini belirten yatırımcılar en kısa zamanda yeni bir strateji oluşturmayı düşünüyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP