DOLAR

32,5736

0.09%
EURO

35,0315

0.46%
ALTIN(gr)

2.421,85

-0,04%
BİST 100

%
Babil’in Son Bölümünde Neler Oldu? Babil Gelecek Hafta Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Babil’in Son Bölümünde Neler Oldu? Babil Gelecek Hafta Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Babil’in Son Bölümünde Neler Oldu? Babil Gelecek Hafta Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Heyecanın durdurak bilmediği Babil dizisine ait 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bütün dengelerin bozulduğu Babil 19. bölümde neler oldu? Tüm detaylarımız haberimizin devamında..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:02
Babil’in Son Bölümünde Neler Oldu? Babil Gelecek Hafta Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Star TV kanalında yayınlanan Babil dizisi geçen gece yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına geçti. Bölümde dikkat çeken sahneler ise İrfan ve Ayşe’nin sıcak temasa girdiği bölümler oldu. vurdu. Babil dizisi her hafta sevenlerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Babil’in bu haftaki yeni bölümü dün akşam saat 20.00’de #kardeşlik tagiyle ekranlara geldi. Dizinin takipçileri ise son bölümün arkasından gelecek haftaya dair yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Şimdi herkes Babil dizisinin 20. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor.

Son bölümüyle Babil yine çok konuşturdu. İrfan için için yandığı intikam ateşi ile düşmanlarını kavururken, Ayşe ile arasında bulunan kaçınılmaz bir o kadar sorunlu kıvılcım da alev alıyor. Egemen ve Süleyman beraber girdikleri bataklıktan çıkmak için beklenmedik kapılar çalıyor. Eda, Deniz’in geleceği, İlayda ise kendi geleceği için ayakta kalmanın bütün yollarını arıyor. İrfan’a karşı yapılan büyük intikam hamlesinin Cihan’ın geleceğini tamamiyle bitmesine yol açması, İrfan’ı düşmanları ile olan bütün hesabını kapatmaya itiyor.

Dizinin Bu Hafta Yayınlanacak Olan 20.bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Tansiyonun bir an bile inmediği Babil dizisinin, geçen haftaki bölümün hemen ardından sevenleri heyecan içerisinde 20. bölüm fragmanını beklemeye başladı. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı ise henüz kanal tarafından yayınlanmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP