DOLAR

32,6036

0.38%
EURO

34,7833

0.12%
ALTIN(gr)

2.495,08

0,45%
BİST 100

%
100 Bin TL Borç Kapatma Kredisi Bankalardan!

100 Bin TL Borç Kapatma Kredisi Bankalardan!

Borç takas için kredi veren bankalar belirlenmiştir. Nakdi kredi olarak da bilinen borç takas kredisini hangi bankalar veriyor ve şartları neler? Sizin için araştırdık… İşte detaylar…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:03
100 Bin TL Borç Kapatma Kredisi Bankalardan!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Farklı bankalarda kredi borcu olan kişiler için borç takas yöntemi ile borçlarını yapılandırmaları mümkün. Borç ödeme kredisi şartları, tüketici kredisi şartları ile aynı olup borç transfer kredi hizmeti yeni bir kredi işlemi yapıldıktan sonra yapılmaktadır. Tüketici kredisine başvuru yaptıktan sonra müşteri temsilciniz ile görüşerek bu krediyi borçlarınızı ödemek için kullanacağınızı söylemeniz gerekir. Müşteri temsilciniz aldığınız tüketici kredinizi değiştirerek kredi transfer kredisi yapacaktır.

İNG Bank

Borç transfer kredisi kullanmak isteyenler için İNG Bank %0.79 faiz ile 3 ay erteleme imkanı sunan kredinin 60 aya kadar ödeme imkanı bulunmaktadır. İNG Bank bu krediyle ilgili yaptığı açıklamada “60 ay vade seçeneğiyle 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği oluşturuldu” dedi.

Borç Kapatma Kredisi

Kişiler farklı nadanlarla birçok krediye başvuru yapıyor. Bu durum başta sorun olarak görülmese de ödeme sırasında sıkıntılar çıkabiliyor. Bu sorunları yaşayan kişiler için borçlarınızı tek bir banka da toplayabilir ve borçlarınızı topladığınız bankadan uygun faiz oranıyla bir kredi alarak borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

Birçok bankada kredi borcu olanlar için bu rahatlatıcı bir çözüm olarak görülür ayrıca borç kapatma kredisinin faiz oranları oldukça uygun.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP