2023 SMS İle Kredi Başvurusu (Mobil Kredi)

2023 SMS İle Kredi Başvurusu (Mobil Kredi)

ABONE OL
10 Aralık 2022 14:59
2023 SMS İle Kredi Başvurusu (Mobil Kredi)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SMS ile kredi başvurusu yapılabilir mi? SMS ile kredi başvurusu yapılabilen bankalar hangileri? Kredi başvurusu yapmada sms yeterli mi? Kredi başvurusu yaparken hangi numaraya mesaj gönderilir? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık.

Mesajla kredi başvurusu çoğunlukla ihtiyaç kredisi içindir. İhtiyaç kredisi dışındaki konut ya da taşıt kredisi gibi krediler ipotek ya da kefil gerektirdiğinden bankalar tarafından SMS ile verilmez. Ancak bazı bankalar SMS ile bu krediler için ön onay vermektedir. SMS kredilerinde üst limit bankalara göre farklılık gösterir. Bankalara SMS ile kredi başvurusu için istenilen bilgiyi yazarak, banka tarafından belirtilen numaraya göndermeniz yeterlidir.

Denizbank SMS İle Kredi Başvurusu

Denizbank cebimde kredi ile evraksız, sadece kısa mesaj göndererek kredi başvurusu yapılabilir. “KREDİM” yazıp boşluk bıraktıktan sonra “T.C.K.N” yazarak 3280’e SMS göndermek ihtiyaç kredisi başvurunuzu bankaya gönderebilirsiniz. Kısa mesajınız sonrası en fazla 5 dakika içerisinde kredi cevabınız mesaj olarak banka tarafından gönderilir. Cebimde mobil kredi özellikleri;

  • 55.000 TL üst limit
  • 60 aya kadar vade
  • Kefil yok
  • Evrak yok

Şekerbank SMS İle Kredi Başvurusu

Şekerbank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu için “Kredi” boşluk “T.C. kimlik numarası” yazıp 1953’e gönderilmesi yeterlidir. Kredi sonucu mesaj ile 5 dakika içerisinde gönderilir. Şekerbank mobil kredi özellikleri;

  • 100.000 TL üst limit
  • 3 aydan 60 aya kadar vade imkanı

Akbank SMS İle Kredi Başvurusu

Akbank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu için 4425’e mesaj atılabilir. “Kredi” boşluk, “T.C.K.N” yazarak 4425’e mesaj gönderip, ne kadar kredi alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Kredi ile ilgili bilgiler kısa mesajla telefona gönderilir. Krediyi kullanmak için ise gelen mesaj ve kimlik belgeniz ile Akbank şubelerinden birine gitmeniz yeterlidir. Kredi özellikleri;

  • 20.000 TL üst limit
  • Maksimum vade 36 aydır.

Vodafone ve Avea kullananlar için kredi başvurusu “Kredi” boşluk, “T.C. kimlik numarası” yazarak, 0532 750 25 25’e gönderilmelidir.

TEB SMS İle Kredi Başvurusu

TEB SMS ile pratik kredi başvurusu “T.C. kimlik numarası” yazılıp, 4466’ya mesaj gönderilerek yapılır. Tüm operatörlerden başvuru için 4466’ya mesaj gönderilmelidir. Kredi başvurunuza cevap mesaj ile birkaç dakika içerisinde banka tarafından gönderilir. Gelen cevap ön onay niteliğindedir. Krediyi çekebilmek için nüfus cüzdanı ya da ehliyet ile Şekerbank şubelerine gidilmelidir. SMS ile kredi başvurusu için üst limit 12.500 TL’dir.

Yapı Kredi SMS İle Kredi Başvurusu

Yapı Kredi bankası SMS ile kredi başvurusu için “kredi türü (bireysel ya da konut)” boşluk “T.C.K.N” boşluk “aylık gelirinizi” yazıp 4411’e mesaj göndermek yeterlidir. Konut kredisine ya da bireysel ihtiyaç kredisine SMS ile başvuru yapılabilir. Başvuru sonucu kısa mesajla gönderilir. Mobil kredi için gönderilen mesaj ön onay niteliği taşır. Başvuru sonucu, nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve adres gösterir son 3 aya at fatura ya da ikametgah belgesi ile şubeye gidilmelidir.

İş Bankası SMS İle Kredi Başvurusu

İş Bankası mesajla ihtiyaç kredisi başvurusu için 4402’ye mesaj gönderebilirsiniz. “Nakit”, “T.C.K.N”, “kredi tutarı”, “aylık gelirinizi” aralarında başluk bırakarak yazdıktan sonra mesaj gönderip başvurunuzu yapabilirsiniz. Kredi için üst limit 25.000 TL’dir. İsterseniz kredi başvurunuzu İŞCEP uygulamasından, İş Bankası internet sitesinden, 0850 724 0 724 telefon şubesinden, bankamatiklerden ya da İş Bankası şubelerinden de başvuru yapabilirsiniz.

QNB Finansbank SMS İle Kredi Başvurusu

QNB Finansbank SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu 5030’a mesaj gönderilerek anında yapılabilir. Kimlik numaranızı 5030’a mesaj gönderdikten sonra, kredi yanıtınız telefonunuza mesajla gönderilir. SMS sonucu bir ön onaydır. Krediyi çekebilmek için QNB Finansbank şubelerine gidilmelidir. Şubeye kimlik ve gelir belgenizle giderek mobil kredinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca krediyi 3 ay sonra ödemeye başlayabilir, kolay ödeme şartlarından yararlanabilirsiniz. SMS ile kredi başvurusu için gönderdiğiniz SMS operatörünüze göre ücretlendirilecektir.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP