DOLAR

32,5772

0.1%
EURO

35,0438

0.57%
ALTIN(gr)

2.434,91

0,50%
BİST 100

%
Herkesin Aklı Karışık Kim Neye Yatırım Yapacak?

Herkesin Aklı Karışık Kim Neye Yatırım Yapacak?

Kripto paralar noktasında yatırımcıların gözü grafiklerden başkasını görmüyor. Hal böyle olunca kafalar daha da karışıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:03
Herkesin Aklı Karışık Kim Neye Yatırım Yapacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin ile etherium arasındaki mücadele yatırımcılara da yansıyor. Her iki para birimi iddialı şekilde yoluna devam etse de piyasada ikiye bölünme hakim. Kimin neye nasıl yatırım yapacağı noktasında karmaşa devam ederken devreye analistler girdi. Yapılan açıklamaya göre etheriumun da bitcoinin de kendine has ve vazgeçilmez özellikleri var bu özellikler noktasında yarışan iki para birimi için yorumcular net bir açıklama yapamıyor. Ancak etheriumun daha önceden ufak tefek sallantıları olsa da yatırımcıyı pişman etmediği görülüyor. Yaşanan bu durumun geçici olup olmadığı tartışılırken durumun geçici olduğu noktasında birleşen birçok insan bulunuyor. Piyasaları keşfetme modunda olan etherium için bir sonun var olduğu kurgusu seçenekler arasında. Öte yandan bu kadar spekülasyona rağmen hala yükselişe devam etmesi ise etheriumun altyapısının ne kadar iyi olduğunu da gösteriyor. Ancak aynı şey bitcoin için söylenmiyor.

Bitcoin Hala Popüler

Bitcoin uzun zamandır düşüş trendi içinde hal böyle olunca yatırımcılar gözünü etheriuma ve altcoinlere çevirmiş durumda. Kripto para işine başlayan her yatırımcı köklü para birimlerine yatırım yapmaya başlıyor hal böyle olunca bitcoin daha popülerleşiyor. Buna ek olarak aynı anda ivmelenen etherium ile bitcoin arasında farkı açan tarafın bitcoin olduğu açıkça görünüyor. Bu da gösteriyor ki etherium ne kadar gözde bir birim olsa da bitcoin kadar işlem hacmine sahip değil. Dalgalanmalardan korkulmaması gerektiğini savunan yorumcular köklü para birimlerinin tümünde bunun yaşanacağının mesajı veriliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP