Anında Onaylı Kefilsiz Kredi Veren Bankalar (2020 Güncel Tam Liste)
  • Finans 365
  • Kredi
  • Anında Onaylı Kefilsiz Kredi Veren Bankalar (2020 Güncel Tam Liste)

Anında Onaylı Kefilsiz Kredi Veren Bankalar (2020 Güncel Tam Liste)

Bazı bankalar kredi almak isteyen müşteriler için , kefilsiz anında onaylı kredi vermektedir. Bu haberimizde kefilsiz kredi almak için gerekli şartları ve hangi bankaların kredi verdiğini sizler için hazırladık.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:03
Anında Onaylı Kefilsiz Kredi Veren Bankalar (2020 Güncel Tam Liste)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredide kefil istemeyen bankalar kefil yerine teminat talep etmektedir. Teminat, ev, araba, arsa gibi taşınmazlar arasından seçilebilir. Bu şekilde alınan kredilerde teminata ipotek konur ve kredi borcu bitene kadar satılması ya da paraya çevrilmesi yasaklanır. Bu şekilde alınan kredilerde kişinin kredi notu anahtar rol oynar. Kredi notunun güven verici dereceye ulaşması, bankalar tarafından güvenin sağlanması sayesinde kişilerin daha kolay kefilsiz kredi çekmesine yardımcı olmaktadır.

Kefilsiz Kredilerde Aranan Şartlar

Kefilsiz kredi alınırken aranacak koşullar şöyle sıralanabilir:

  • Başvuru yapan kişinin 18 yaşını aşmış olması gerekmektedir.
  • Kefilsiz kredi başvurusu yapan kişi, kredi sicili bakımından riskli grup içerisinde olmamalıdır.
  • Kredi alımı sırasında mutlaka ipotek istenecektir. Elde bir ipotek teminatı bulunmalıdır.
  • Kredi için istenen ipotek sırasında eşin yazılı izni alınmalıdır.
  • Bankaya gösterilecek gelir belgesinin resmi geçerliliği aranmaktadır.
  • Alınan kredinin konut kredisi grubu içinde olmaması gerekmektedir. Konut kredileri, kefil istenen krediler arasında yer almaktadır.
  • Emekli vatandaşlar, bu kredinin alımı sırasında daha az sorunla karşılaşmaktadır. Ancak onlardan da teminat istenir.

Enpara Kefilsiz Kredisi

Kefilsiz kredi veren Enpara, aynı zamanda gelir belgesi de talep etmemektedir. Bankanın tek kriteri, kredi notunun yüksek olmasıdır. Aylık eşit taksitlerle verdiği kefilsiz kredilerde 12, 24, 36 ay vade seçenekleri sunmaktadır. 1.000 TL alt limiti bulunan kredilerin üst limitleri 50.000 TL olarak belirlenmiştir. Kredinin faiz oranı %2,77 olarak belirlenmiştir. Bu kredi, yalnız internet üzerinden başvuru kabul etmektedir. Ayrıca dosya masrafsız ve ücretsiz olarak verilen kredide, ödenecek fazladan tek tutar, faiz tutarıdır.

CEPTETEB Kefilsiz Kredisi

CEPTETEB ile kefilsiz kredi başvurusu hem belgesiz, hem şubesiz olarak yapılabilmektedir. Bu kredi türünde de banka şubelerine gitmeye ihtiyaç duyulmaz. En fazla 30.000 TL olarak alınabilecek kefilsiz kredi, %2,79 faiz oranına sahiptir. Banka, gerekli gördüğü tüm belgeleri talep etme hakkına sahiptir. Bunun yanında bu kredide kefil istenmediğinden, teminat talebine kredi notuna göre karar verilir. kredi için mobil uygulama üzerinden başvuru yapıldığında yanıt 3 dakika içerisinde gelecektir.

Aktifbank Kefilsiz Kredisi

Aktifbank’tan kefil istenmeyen kredi kapsamında alınacak tutar en fazla 30.000 TL olmaktadır. Bankanın bu kredi için faiz oranı %2,29 olarak belirlenmiştir. Aktifbank kefilsiz kredisi için en az alınabilecek tutar 2.000 TL olarak belirlenmiştir. Kredi için PTT bankamatikleri kullanılabilmektedir. Bu kredi başvurusu da internet üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle herhangi bir belge, başlangıç aşamasında talep edilmez. Ancak kredinin onaylanması durumunda banka, tüm belgeleri isteyebilme hakkında sahiptir. Bu kapsamda gelir belgesinden teminat tapusuna kadar kefil dışındaki tüm belgeler talep edilebilir. Bankanın bu kredisinde sabit faiz oranı uygulanır ve dosya masrafı talep edilmez.

Yapı Kredi Bankası Kefilsiz Kredi Kampanyası

Yapı Kredi kefilsiz kredi alımı kapsamında bankaya SMS veya mobil uygulama yoluyla yapılacak başvurularda, bankanın formuna uygun yanıtlar verilmelidir. Bankanın bu kapsamda verdiği kredi, eğer banka müşterisi değilseniz 10.000 TL ile sınırlıdır. Ancak bankada aktif olarak kullandığınız bir hesabınız bulunuyorsa bu tutar 75.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Bu şekilde alabileceğiniz kredi, banka tarafından teminat istenerek verilecektir. Kredi tutarı arttıkça alınacak teminata konacak ipotek de artacaktır. Bazı durumlarda bankanın istediği tek ipotek aracı yetmeyebilir. Bu durumlarda birden fazla tapulu mal ipotek edilir. Bu şekilde alınan kefilsiz kredilerde kredi tutarının çok yüksek olması, ancak kredi notunun düşük olması beklenir.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP