DOLAR

32,3277

0.23%
EURO

35,1188

-0.05%
ALTIN(gr)

2.301,70

1,08%
BİST 100

%
KOBİ’liler Geri Ödeme Olmadan Kredi Alacak Herkes İşini Artık Kurabilir
  • Finans 365
  • Gündem
  • KOBİ’liler Geri Ödeme Olmadan Kredi Alacak Herkes İşini Artık Kurabilir

KOBİ’liler Geri Ödeme Olmadan Kredi Alacak Herkes İşini Artık Kurabilir

Kendi işini kurmak isteyen vatandaşlar için devlet elinden gereken desteği yapmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre 1 yıl geri ödemesiz kredi verilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:03
KOBİ’liler Geri Ödeme Olmadan Kredi Alacak Herkes İşini Artık Kurabilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıyla kendi işinde çalışmayan vatandaşlar çok mutsuz. Bir başkasının inisiyatifine bırakılan vatandaşlar ya yarım maaş almak zorunda kalıyor ya da bir anda işten çıkartılıyor. Bu durumların yaşanması vatandaşları mağdur ediyor. Daha fazla mağduriyet yaşamak istemeyen vatandaşlar kendi işlerini kurmak için çabalıyor. KOBİli olan vatandaşların hemen hemen hepsi devlet tarafında destek ödemesi alıyor. Devlet yapılan bu ödemeleri yeterli görmeyerek yeni bir kredi kampanyasına imza attı. Buna göre sıfırın altında faiz oranları ve 60 aylık taksit seçenekleri ile KOBİlivatandaşlar rahat bir nefes alacak. Tüm bunların üstüne birde 1 yıl geriödeme almayacak olan devlet başvuruların çok artmasını bekliyor.

Kredi Garanti Fonu Kesenin Ağzını Açtı

Kredi Garanti Fonu aracılığı ile yapılacak ödemeler için başvuru formu doldurmanız gerekmektedir. Kendi işinizi kurabileceğiniz gibi var olan işinizi büyütmek için de kredi alabilirsiniz. Devlet bu seçeneklerin tümüne müsaade ediyor. Ancak ortada size ait bir işin olması gerekiyor. 1.125.000 TL’ye varan kredi limiti ve 60 aylık taksit seçeneği ile her KOBİli kendi ekonomisini ayağa kaldırabilecek. Devlet KOBİli vatandaşa %80 oranında kefil olabilecek. Toplamda 7.5 milyar TL ödenek ayıran devlet bu ödeneklerin tamamını KOBİli vatandaşlara vermeyi planlıyor. Kendi işini kuran vatandaşlar bu sayede güçlenmiş olacak ve devlet ekonomisine de katkıda bulunmuş olacaklar. Piyasanın durgunluğu bu sayede kırılmış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP