Yeniden Destek Ödemesi Almak İsteyenlere Fırsat 1000 TL Anında Hesapta

Yeniden Destek Ödemesi Almak İsteyenlere Fırsat 1000 TL Anında Hesapta

Pandemiden hemen sonrahayatımıza dahil olan pandemi desteği hız kesmedenödemeye devam ediyor. Yeni dönemde devlet bu konuda yeni kararlar aldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
Yeniden Destek Ödemesi Almak İsteyenlere Fırsat 1000 TL Anında Hesapta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi destek ödemeleri vatandaşın en çok soru sorduğu ve merak ettiği alan. Buna göre destek ödemesi alanlar bu ödenin zamlanacağı merek ederken ödeme almayanlar veya ödem başvurusunu kaçıranlar tekrar nasıl destek ödemesi alırız diye uğraşıyor. Her ay düzenli olarak yatan destek ödemesindeperiyotları devlet ayarlamamıştır. Periyotlarıpandeminin seyri belirledi. Bu bağlamda hem ikinci dalganın çok sert gelmesi hem de normalleşmenin tam gerçekleşmemesivatandaşı üzse de devletten yeni bir açıklama geldi. Daha önceden destek ödemesine başvuru yapamayanvatandaşlara son bir hak tanındı. Bu sayede destek ödemesialmayanalar da ödeme alabilecek. Bu ödemden yararlanmak işçin asgari ücretin üçte biri haneye girmeli. Daha önceden böyle bir durumda olmayıp daha sonradan bu duruma evirilenler de destek ödemesi alabilecek.

Başvurular Yeniden Online Şekilde Yapılacak

1000 TL olarak ödenecek destek ödemesi için zam yapılması şu an gündem değil. Ancak ilerleyenzamanlarda memurlara verilecek zamlar ışığında zamlı desteködemesialınmasımümkün olabilecek. Bu bağlamdavatandaşların zamları takip etmesi çok önemli olacak. 1000 TL desteködemelerinin başvuru şartlarından biri tüm işlemlerin E Devlet üzerinden yürütülüyor olmasıydı. Hala bu şartta değişen bir şey olmadı. Yüz yüze başvurular şu an için mümkün değil çünkü bu ödemden milyonlarca kişi yaralanacak. Sosyalmesafeninkorunması için bu başvurunun bu şekilde yapılması şart.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP