DOLAR

32,3693

0.15%
EURO

34,9967

-0.3%
ALTIN(gr)

2.325,00

0,25%
BİST 100

%
İş Bankasında İnanılmaz Kampanya Vade Seçenekleri Herkesi Sevindirdi
  • Finans 365
  • Finans
  • İş Bankasında İnanılmaz Kampanya Vade Seçenekleri Herkesi Sevindirdi

İş Bankasında İnanılmaz Kampanya Vade Seçenekleri Herkesi Sevindirdi

İhtiyaç kredilerin olan teveccüh inanılmaz şekilde arttı. İş Bankası ise bu durumu değerlendirdi. Edinilen bilgiye göre devlet ile İş Banaksı ortak kredi verecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
İş Bankasında İnanılmaz Kampanya Vade Seçenekleri Herkesi Sevindirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet destekli olacak krediler için vatandaş şimdiden bankayı telefon yağmuruna tuttu. 20 bin TL’ye kadar verilecek kredi için 48 ay vade seçeneği planlanıyor. Gayet uygun ödeme seçenekleriyle işlem yapacak olan banka faiz oranıyla da göz dolduruyor. %0.69 oranında faizle işsem yapacak olan banak esnaflar için de farklı bir faizlendirme yapacak. İlk seçenek cirolar olacak. Cirolara göre işlem yapacak olan banak ona göre faiz oranı ve vade seçeneği sunacak. Bir diğer seçenek ise yayınlanan ÜFE TUFE oranlarına göre ayarlanacak olan faiz. Bu seçeneklerin tamamı esnaflara sunulacak ve ödeme planıyla beraber yürürlüğe konacak.

24 Saat Kredi Alma İmkanı

Başvurular online, yüz yüze, ALO Kredi Hattı aracılığıyla ya da ATM’lerden yapılacak. Vatandaşlar kendine en uygun başvuru seçeneği işlem yapacak. Onlinea işlemleri seçen vatandaşlar içn mobil uygulamalar ve internet batakçılığı önerilecek. Telefondan işlem yapacaklalar için mobil bankacılık uygun olurken web Siteleri için internet bankacılığı tavsiye edildi. Sanal asistanlar 24 saat hizmet verecek. Bir diğer seçenek ise yüz yüze başvurular olacak. Bankanın şubelerine giderek başvuru oluşturabilecekseniz. Banka danışanları mesai saatlerine göre sizlerin sorularına cevap verecek. Online işlemlerde kişiler 24 saat kredi talebinde bulunabilecekken şubelerde kişiler mesai saatlerine tabii olacak. ALO Kredi Hattı internet ve yüz yüze başvurular haricinde bir yöntem olacak. Bu hat da mesai saatlerinde hizmet verecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP