DOLAR

32,4677

-0.06%
EURO

34,8463

-0.01%
ALTIN(gr)

2.501,02

0,68%
BİST 100

%
Korona Virüsüne Karşı Bağışıklığı Güçlendiren Tedavi Yöntemi (Frekans Tedavisi)
  • Finans 365
  • Gündem
  • Korona Virüsüne Karşı Bağışıklığı Güçlendiren Tedavi Yöntemi (Frekans Tedavisi)

Korona Virüsüne Karşı Bağışıklığı Güçlendiren Tedavi Yöntemi (Frekans Tedavisi)

Korona dahil tüm virüs ve hastalıklara karşı insan olarak en etkili silahımız güçlü bir bağışıklık sistemimizin olmasıdır. Günümüzde bilim insanları, sağlıkçılar birçok hastalığa çözüm aramaktadırlar. NASA çalışanlarına uygulanan tedavi yöntemi korona virüsüne etkili olabilir mi? Bağışıklığı güçlendirmek için ne yapmalı? İşte detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
Korona Virüsüne Karşı Bağışıklığı Güçlendiren Tedavi Yöntemi (Frekans Tedavisi)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİREN FREKANS TEDAVİSİ

#EvdeKal

Özellikle bir aydır tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü, ülkemiz sınırlarında da etkisini artırarak hayatımızı olumsuz etkilemeye devam etmektedir.

Evde kalmak, sosyal mesafeyi korumak ve hijyene önem vermek kişisel görevlerimizdir. Üzerimize düşen görevleri öncelikle kendimiz ve sevdiklerimiz için yerine getirmek zorundayız. Öncelikle Sağlık Bakanlığı’nın tavsiyelerine ne kadar çok uyarsak, evde kalma süremiz de o kadar kısa olacaktır.

Peki evde kalma sürecinde bağışıklığımızı nasıl güçlendirebiliriz. Bununla ilgili pek çok yöntem var elbette. Hatta yakın zamanda tüm sosyal ağlarda sumak ile virüsten kurtulma paylaşımları yapılmaktadır. Bu sefer farklı bir yöntemi paylaşacağız.

Sumak Korona Virüsüne İyi Gelir mi? Sumak Suyunun Faydaları Nedir?

Frekanslardan Gelen Tedavi

Uzmanlar frekans tedavisini geleceğin tedavi yöntemi olarak görmektedir. Aslında NASA’ nın astronotlar için geliştirdiği bir yöntemdir. Dev bir sektör olan ilaç sanayisi tarafından ilaçlara gereksinim azalacağı için frekans tedavisinin gelişmesi ve yaygınlaşması engellenmiştir.

Bu sistem nasıl çalışır?

Vücudumuzun tüm organlarının kendiliğinden yaydığı bir elektromanyetik frekans vardır. Her insanın bünyesinde kendine özgü aralıklarda yayılan frekanslar bulunur. Hastalıklı dokulara yaydıklarının aksi yönde frekans yollanılarak tedavi ediliyor. İnsan vücudundaki virüs, bakteri, parazit, kanser hücresi, alerji gibi oluşumları sahip oldukları frekans izlerinden tanıyarak yine sadece frekans verilerini kullanarak tedavi ediliyor.

Gelelim bu yöntemi evlerimizde nasıl uygulayabileceğimize,

Bu yöntemle ilgili pek çok çalışma yapıldığı için, çeşitli kaynaklar bulunmaktadır. Araştırmalarımız sonucu bu kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, 285 Hz ses dalgasının bağışıklık sistemini güçlendiren, virüs ve bakteri azaltan, dokuları iyileştiren bir etkiye sahip olduğu bilgisidir. Evlerinizde #gönüllükarantina altında rahatlıkla dinleyebileceğiniz aynı zamanda rahatlatıcı etkiye de sahip bu frekansa ait birkaç örneği aşağıda bulabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=z6zFKgJ5TuI

https://www.youtube.com/watch?v=2pB1yzdU8JU

https://www.youtube.com/watch?v=O275wnurME

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP