Kredi Ertelemeli Kampanyalara Son Nokta Kondu Limitler Değişecek Mi?
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Ertelemeli Kampanyalara Son Nokta Kondu Limitler Değişecek Mi?

Kredi Ertelemeli Kampanyalara Son Nokta Kondu Limitler Değişecek Mi?

Yeni trendlerden olan kredi ertelemeli kampanyalara bir yenisi kamu bankaları tarafından yürürlüğe kondu. Yüksek limitli kredilere 3 ay ertelemeli sahip olabilirsiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
Kredi Ertelemeli Kampanyalara Son Nokta Kondu Limitler Değişecek Mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve TEB öncülüğünde verilecek krediye şimdiden inanılmaz şekilde rağbet var. 10 bin TL ile 50 bin TL bandında seyreden krediler için vatandaşın başvuru yapması bekleniyor. Yapılacak başvuruların hemen değerlendirilmesi ve hesaplara para aktarımı yapılması gündemde. Vatandaşlardan kefil ya da teminat istemeyen bankalar düzenli gelirin olmasını önemseyecek. Düzenli geliri olan 18 yaşından büyük tüm vatandaşlar 50 bin TL’ye varan kredilere başvuruda bulunabilecek. 3 aya kadar erteleme seçeneği buluna kredilerin vade imkânları ise 36 ay ile sınırlandırıldı. Bahsedilen 36 ayın içinde 3 aylık erteleme süresi yer almıyor. 3. Ay bittikten sonra taksit ödeme planı devreye girecek.

3 Ay Ertelemeli Krediler Vatandaş Tarafından Çok İlgi Gördü

Merkez Bankasının çağrısıyla faiz oranlarında değişikliğe gidilmesi vatandaşların kredilere olan bakışını hayli değiştirdi. Kredi başvurularında gözle görülür bir artış olması 3 ay ertelemenin duyurulmasından sonra daha da belirginleşmeye başladı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar kredi alarak bu ihtiyacını kapattığından faiz oranları ve ödeme planı önemli doneler olmaktadır. TEB, Ziraat Bankası, Vakıf Bank hem faiz oranı hem ödeme planı bağlamında vatandaş lehine işlem yapmıştır. Krediler için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar şubeleri ziyaret edebilir. Ancak şubelere gidemeyen vatandaşlar SMS göndererek veya ALO Kredi Destek Hattını tuşlayarak kredi başvurunda bulunabilir. Mesai saatleri içinde 3 platformdan da cevap almanız mümkün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP