DOLAR

32,6066

0.38%
EURO

34,7666

0%
ALTIN(gr)

2.496,79

0,52%
BİST 100

%
Benim Adım Melek Dizisinde İlginç Gelişme! Dizi Reytinglerde Kaçıncı Sırada?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Benim Adım Melek Dizisinde İlginç Gelişme! Dizi Reytinglerde Kaçıncı Sırada?

Benim Adım Melek Dizisinde İlginç Gelişme! Dizi Reytinglerde Kaçıncı Sırada?

TRT1’ de Çarşamba akşamları yayınlanan Benim Adım Melek dizisi, ikinci sezonuyla yayına devam ediyor. Dizi geçen sene ilk başladığında iyi reytingler alıyordu. Ancak hikayenin fazla uzatılması, Melek’in hastalığının sebepsiz yere gizlenmesi ve ağır dram sahnelerinin fazlalığı nedeniyle bir grup izleyici diziyi bırakmıştı. Dizi tekrar eski formuna kavuşabilecek mi? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
Benim Adım Melek Dizisinde İlginç Gelişme! Dizi Reytinglerde Kaçıncı Sırada?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İkinci sezonunda hikayesini ilginçleştiren, daha heyecanlı sahneleri bulunan Benim Adım Melek dizisi, başarılı bir çıkış yapmayı başardı. Dizinin önceki çarşamba akşamlarının en az izlenen dizisi olduğu düşünüldüğünde, bu hafta elde ettiği başarı da daha da anlam kazanır.

Dizinin çarşamba akşamı yayınlanan 39. bölümü kategorilerde 4. sıraya yaklaşan reytingler elde etmeyi başardı. TRT1 dizisi bütün olarak Fox TV’nin iddialı romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’yı geçmeyi başararak önemli bir adım adım atmayı başardı. Çünkü bugüne kadar Sen Çal Kapımı dizi çarşamba günlerinin en çok izlenen ilk 3 dizisi arasında gösteriliyordu.

Doğduğun Ev Kaderindir’in geçtiğimiz zamanlarda başarıyı üzerine almasının ardından Fox TV dizisinin daha da reyting düşüşü yaşadığını sonuçlar bizlere gösteriyor.

Benim Adım Melek’ten Beklenmeyen Çıkış!

Sen Çal Kapımı dizisi sadece belirli reyting alanında az bir fark ile Benim Adım Melek’in önünde yer alabildi. Gelecekteki haftalar Fox TV dizisi daha fazla düşerse pek şaşırtıcı olmayacak. Çünkü, hikayede izleyiciler neşeli ve eğlenceli bir dizi arayışındayken Sen Çal Kapımı dizisi adeta drama dizisi haline geldi. Eda ve Serkan’ın yaşadığı ayrılık reytinglerin de düşmesine neden oldu, izleyici yapımdan kopmaya yavaş yavaş başladı.

Diğer reyting programlarında ise Sen Çal Kapımı haftayı 10. sırada kapattı, Benim Adım Melek ardından 11. oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP