DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
NTV’de Nostalji Rüzgarları Esecek Yılbaşı Programında Neler Var?
  • Finans 365
  • Gündem
  • NTV’de Nostalji Rüzgarları Esecek Yılbaşı Programında Neler Var?

NTV’de Nostalji Rüzgarları Esecek Yılbaşı Programında Neler Var?

Her kanal farklı bir yılbaşı programı hazırlayarak yeni yıla girmeyi planlıyor. NTV’de yılbaşı programı hazırlayarak seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
NTV’de Nostalji Rüzgarları Esecek Yılbaşı Programında Neler Var?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılbaşıyla beraber herkesi heyecan sardı. Özellikle pandemiyle beraber gelen kısıtlamalar herkesi evlerine kapattı. Eğlence mekanlarının da kapatılmasıyla beraber herkes evde eğlenmek için planlarını yoğunlaştırdı. Birçok kişi eğlence planlarının içine televizyon kanallarını da dahil etmiş durumda. NTV’de yeni yıla girerken çok farklı bir konseptte seyirciye seslenecek. Nostaljiyi seven, nostaljik şarkılardan da kopamayanlar için unutulmaz bir yayın akışı hazırlandı. Birbirinden değerli sanatçılardan oluşan yayın da dinlemekten sıkılmadığınız parçalar seslendirilecek. Nostaljik parçaları dinlerken anılarınızı da hatırlayacak kah çok neşelenecek kah çok duygulanacaksanız. Yayın Nilüfer’in ipeksi sesiyle başlayacak. Duygu dolu şarkıları Nilüfer’in kendi sesinden dinleyeceksiniz. Özellikle Nilüfer’in ilk dönem şarkıları yılbaşı programında yeniden hayat bulacak.

Doksanları Özleyenler NTV’de Buluşuyor

Bir diğer ses üstadından olan Selami Şahin ile yayın devam edecek. Selami Şahin yaklaşık yarım asırdır müzik dünyasına damga vurmuş ve daha da damga vurmaya devam edecek. Seninle Başım Dertte şarkısıyla bir dönemin aşk acılarına ortak olan Selami Şahin yeni yıla girmeden tekrardan sizlere merhaba diyeceksiniz. Muhteşem müziklerin hemen ardından gecenin ritmi düşmeyecek. Nostalji rüzgarlarını devam ettirecek olan NTV 90’ları konu alan bir belgeselle geceye devam edecek. 90’ların sıcak sam,m, havasına hasret kalan herkes Gel Zaman Git Zaman belgesinde buluşacak. Ve elbette son olarak Korona Virüsün bu zaman kadar yaşattıkları uzman konuklarla analiz edilerek yeni yıla girilmiş olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP