DOLAR

32,4876

-0.17%
EURO

34,9627

0.3%
ALTIN(gr)

2.429,17

0,26%
BİST 100

%
Başvuru Ekranı Açıldı Vatandaş Akın Etti ING Bank Olmaz Denileni Yaptı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Başvuru Ekranı Açıldı Vatandaş Akın Etti ING Bank Olmaz Denileni Yaptı

Başvuru Ekranı Açıldı Vatandaş Akın Etti ING Bank Olmaz Denileni Yaptı

ING Bank vatandaş için inanılmaz bir kredi kampanyası başlattı. 3 ay geri ödeme almayacak olan banka kredi limitini de yükseltti. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
Başvuru Ekranı Açıldı Vatandaş Akın Etti ING Bank Olmaz Denileni Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandeminin ikinci dalgası binlerce vatandaşı işinden etti. Nakit ihtiyacına olan talep bu bağlamda daha da artmış durumda. Bundan dolayı bankalar çalışmalarını hızlandırdı. Kredi kampanyalarına hız veren bankalardan biri de ING Bank oldu. Yapılan açıklamaya göre vatandaşa 3 ay geri ödemesi kredi verecek olan banka kredi limitini önceki kredi kampanyalarına göre oldukça artırdı. 20 bin TL’ye varan kredi limitleri ile binlerce vatandaşı sevindirdi. Kredi kampanyasından yararlanacak olan vatandaşların kimler olacağını açıklayan banka bu krediyle işsiz kalan, kısa çalışma ödeneğinden yararlanan vatandaşlara hizmet verecek. Bundan dolayı kredi şartları da oldukça esnek.

İşini Kaybeden Vatandaşlara Özel Kredi

Faiz oranlarını ve taksitlendirmeseçeneklerini de duyuran banka her vatandaşın kredi kampanyasından yararlanmasını istiyor. %1.54 faiz oranıyla işlemler yapacak olan banka her kredi limiti için aynı oranı uygulayacak. Daha fazla kredi almak isteyen vatandaşlar farklı kredi seçeneklerine yönlendirilecek. Daha önceki kredi kampanyaları gibi başvuru formları değerlendirilip kredi limitinin artması söz konusu olmayacak. Çekilecek olan kredinin yıllık maliyeti %25 olarak belirlendi. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlar bu kredi limiti ve faiz oranları ile rahatça kredi alıp ihtiyaçlarını giderebilecek. Kredi için başvuruda bulunacak olan vatandaşlar için ALO Kredi Destek Hattı mesai saatleri içinde hizmet verecek. Online işlemler ise 24 saat açık olacak. Bu sayede istediğiniz zaman kredi için başvuruda bulunabileceksiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP