Aylık 179 TL Sıfır Faizli, 6 Bin TL Kredi için Hemen Başvuru Yapın!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Aylık 179 TL Sıfır Faizli, 6 Bin TL Kredi için Hemen Başvuru Yapın!

Aylık 179 TL Sıfır Faizli, 6 Bin TL Kredi için Hemen Başvuru Yapın!

Hızlı para isimi altında temin edilen ihtiyaç kredisi tutarı normalden daha uygun şekilde geliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
Aylık 179 TL Sıfır Faizli, 6 Bin TL Kredi için Hemen Başvuru Yapın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Normal bir bankadan 30ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu sonrasında çok yüksek faiz ödeme ihtimali var. Ancak Akbank yüzde sıfır faiz oranı ile kredi kullanıcılarının aylık 179TL 30 ay vade ile ödeme yapmasına olanak sunuyor. Hızlı para için SMS başvurusu da yapılabilmektedir.

Hızlı para ücretleri en az 6bin lira en fazla 80bin liradır. Aylık faiz oranı yüzde sıfırdır. Taksit seçenekleri müşteriye özel olarak planlanmaktadır ve bu işlemler sırasında ekstra ücret talep edilmemektedir. Aylık kesim tutarına vergiler dahildir ve normal kredi kartı alışveriş ekstrelerinde yansıtıldığı gibi her ay ödenecek tutar ekstrenize yansır. Hızlı para taksitini her ay ekstrenizin son ödeme tarihine göre ödeyebilirsiniz. Kampanyaya 6665’e kısa mesaj göndererek katılabilir, bütün operatörlerde bu kısa mesaj geçerlidir. Onaylanan hızlı para hesabınıza yatırıldıktan sonra hesabınızda ki parayı size en yakın atm şubelerine veya banka şubelerine giderek temin edebilirsiniz.

Akbank Sıfır Faizli Kredi Başvurusu Nasıl yapılır?

Şubeye gitmeden her gün hızlı para alabilir, 12 aya kadar varan taksitlerle rahatlıkla ödeyebilirsiniz. Hızlı paranızı size en yakın Akbank şubesi veya atm’sinden veya Akbank telefon şubesinden hemen kullanabilirsiniz. Akbank Mobil veya internete ister müşteri numarası ile veya Akbank kredi kartı bilgilerinizle giriş yapma imkanınız vardır. Şifreniz yoksa veya şifrenizi hatırlamıyorsanız şifre al’a tıklayarak şifrenizi hemen alabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP