DOLAR

32,5056

0.28%
EURO

34,5706

0.17%
ALTIN(gr)

2.498,99

0,65%
BİST 100

%
Havalar Güzelleştikçe Pazarda Fiyatlar Düştü! Patates ve Soğan Ne Kadar?
  • Finans 365
  • Finans
  • Havalar Güzelleştikçe Pazarda Fiyatlar Düştü! Patates ve Soğan Ne Kadar?

Havalar Güzelleştikçe Pazarda Fiyatlar Düştü! Patates ve Soğan Ne Kadar?

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte pazara giden vatandaşında yüzü gülmeye başladı. Pazarda fiyatlar yarı yarıya düştü. Detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
Havalar Güzelleştikçe Pazarda Fiyatlar Düştü! Patates ve Soğan Ne Kadar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazanın gelmesi ile birlikte ve havaların güzelleşmesiyle beraber pazarda fiyatlar yarı yarıya düştü.

Ramazan Hareketliliği Yaşanıyor!

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi’nde bulunan Kaleiçi pazarında Ramazan hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşın yüzü gülüyor. İftar ve sahur sofralarını doldurmak isteyen Denizlililerin önceliği pazar oluyor. Pazarlarda bazı ürünlerde yarı yarıya düşüş yaşanıyor.

Fiyatlarındaki düşüş göze çarparken bazı ürünlerin fiyatında ise geçtiğimiz haftalara göre önemli bir değişiklik yok. Pazarda özellikle geçtiğimiz günlede 7 TL’den satılan patates şuan da güncel fiyatı 4 TL’den satılmaktadır. Pazarda dikkat çeken bir diğer ürün soğan ise 2,5 TL’den satışılıyor.

Denizli pazarında esnaf olan Ramazan Özten, “Havalar sıcaklaştıkça toprak ısınır, toprakta mal kalmaması için fiyatların düşmesi normaldir. Fiyatlar şu anda normal, patates kalitesine göre 3-4 ya da 4-5 TL arası ama bunun bir haftaya kadar düşeceğine eminim. Havalar ısındıkça fiyatlar düşer. Geçen hafta 3-4 TL olan soğan bu hafta 2,5-3 TL arasında” dedi. Aynı zaman da müşteri olan bir vatandaş da fiyatların geçtiğimiz haftalara göre yarı yarıya düştüğünü fakat daha da düşmesini beklediklerini söyledi.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP