İş Kurmak İçin Kredi Veren Bankalar

İş Kurmak İçin Kredi Veren Bankalar

İş kurma kredisi 2019 yılında da verilmeye devam edilecektir. İş kurma kredisi veren birçok banka bulunmaktadır. Detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:06
İş Kurmak İçin Kredi Veren Bankalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş kuranlara kredi veren birçok banka bulunmakta olup bu bankaların başında Ziraat Bankası gelmektedir. Vakıflar Bankası, Denizbank ve Türkiye İş Bankası aracılığı ile de iş kuranlara kredi imkanı tanınmaktadır. Dükkân açma kredisi ismi ile de bilinen iş kurma kredisi uygun faiz oranları ile verilmektedir. Ayrıca kadın girişimcilere faizsiz kredi imkanı tanıyan bankalar da bulunmaktadır. Bankaların yanı sıra devlet destekli krediler de verilmekte olup bunların başında KOBİ’ler için KOSGEB destekleri yer almaktadır.

İş Kurma Kredisi

İş kurma kredisi 2019 yılında da verilmeye devam edilmektedir. İş kurma kredisi veren birçok banka bulunmaktadır ve bu bankaları şu şekilde sıralamamız mümkündür;

  • T.C. Ziraat Bankası
  • Türkiye İş Bankası
  • Türkiye Ekonomi Bankası
  • Halk Bankası
  • Vakıflar Bankası
  • Anadolu Bankası
  • Akbank
  • QNB Finansbank
  • Şekerbank aracılığı ile iş kurma kredisine başvuru yapılabilmektedir.

İş Kurma Kredisi Ziraat Bankası

Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası tarafından iş kurmak isteyen girişimciler desteklenmektedir. Bireysel iş yeri kredisi ismi ile bilinen iş kurma kredisi Ziraat Bankası’ndan 120 aylık bir vade imkanı ile alınabilmektedir. Ziraat Bankası’nın iş kurma kredisine başvuru yapmak için herhangi bir Ziraat Bankası şubesine gidilerek başvuru talebinde bulunulması yeterlidir. Ziraat Bankası ayrıca uygun faiz oranları ve indirim seçenekleri de sunmaktadır.

QNB Finans Bankası İş Kurma Kredisi

QNB Finansbank iş kurma kredisi veren bankalar arasında yer almaktadır. QNB Finansbank iş kurma kredilerinde üst limiti 150 bin Türk Lirası olarak belirlemiş olup uygun faiz oranları sunmaktadır. Ayrıca 120 aya varan vade seçeneği ile de sıklıkla tercih edilen bankalar arasında bulunmaktadır.

Yapı ve Kredi Bankası İş Kurma Kredisi

Yapı ve Kredi Bankası yeni iş kurmak isteyenlere 36 ay vadeli kredi imkanı sunmaktadır. Sunduğu kredisini bireysel ihtiyaç kredisi ve KOBİ kredileri olarak iki seçeneğe ayırmıştır. İş kurma kredisi KOBİ kredileri arasında bulunmakta olup 3 ay ertelemeli kredidir. Yapı ve Kredi Bankası aracılığı ile alınan iş kurma kredilerinde ödemeler 3 ay sonra başlatılmaktadır.

Finans365.com Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP