DOLAR

32,5812

0.12%
EURO

35,0191

0.45%
ALTIN(gr)

2.424,51

0,07%
BİST 100

%
İş Arayanlara Müjde İŞKUR O İlanı Resmen Yayınladı

İş Arayanlara Müjde İŞKUR O İlanı Resmen Yayınladı

Evde paketleme işinin ardından yaşanan yoğunluktan sonra İŞKUR bir diğer ilanı yayınladı. Birçok ilin aralarında bulunduğu firmaların paketleme işi için pozisyonlar açıklandı. Pozisyon sayılarındaki çokluk dikkatlerden kaçmazken başka illerin var olması işe alım için fırsatları artırdı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:06
İş Arayanlara Müjde İŞKUR O İlanı Resmen Yayınladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özellikle pandemiden dolayı artan işsizlikle beraber ilk etapta evden paketleme işini gündem yapan İŞKUR buradan olumlu dönüşler aldı. Kadınların daha yoğun ilgi gösterdiği işte aylık 2324 bin TL kazanmak mümkün. Bu sahada iş arıyorsanız sitede güncel ilanları takip etmeniz gerekiyor. Erkeklerin de iş sahasında aktif olmasını isteyen kurum paketleme işini daha da kapsamlı hale getirdi. Kargo ile ayağınıza gelen paketleme işleri yerine fabrikada paketleme yapmanızı istiyorlar. Başvuru için gerekli şartları sağladığınızdan eminseniz İŞKUR sitesinde ya da kuruma giderek bizzat başvuruda bulunmanız gerekiyor.

Kuruma Kayıt Olarak Başvurunun İlk Ayağını Tamamlamalısınız

Bu işe başvuruda bulunmak için 18 yaş ve üzeri olmanız gerekmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına ek olarak zihinsel hiçbir engelinin bulunmaması da aranan özelliklerden. İşin yoğun olduğu bir gerçektir. Bundan dolayı fazla mesai, çalışma koşulları gibi durumlara da uygun ya da uyumlu olmanız beklenmektedir. Pandemi sürecinde artan işsizliğe çeşitli yöntemler arayan İŞKUR devlet ve işveren ile işsiz vatandaşı buluşturmayı planlıyor. İşverenin işini en kısa ve etkili yoldan çözecek olan vatandaşı çeşitli projelerle biraraya getiriyor. Başvuruda bulunmak isterseniz İŞKUR’un sitesinden kişisel bilgilerinizle giriş yaparak kayıt olabilirsiniz. Kayıtlı değilseniz hızlı şekilde kayıt olmalısınız. Kurum kayıtlı olmayan kişilerin formlarını geçerli saymayacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP