İstanbul Kapalıçarşı’da Altın Fiyatları Ne Kadar? 11 Eylül Altının Kapanış Fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • İstanbul Kapalıçarşı’da Altın Fiyatları Ne Kadar? 11 Eylül Altının Kapanış Fiyatları

İstanbul Kapalıçarşı’da Altın Fiyatları Ne Kadar? 11 Eylül Altının Kapanış Fiyatları

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatlarının nabzı İstanbul Kapalıçarşı’da attı. altın yatırımcıların gözü kulağı bugün deyim yerindeyse Kapalıçarşı’da attı. Peki bugün çeyrek altın ve gram altın fiyatları ne kadar oldu? İşte İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:06
İstanbul Kapalıçarşı’da Altın Fiyatları Ne Kadar? 11 Eylül Altının Kapanış Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapalıçarşı’da bugün altının gram satış fiyatı 1,11 düşüşle 275,70 liradan günü tamamladı. Merkez Bankası faiz toplantısı öncesi dolar kuru altın fiyatlarının üzerinde baskı oluşturdu. Altın fiyatları dün kapanışının ardından son bir ayın en düşük seviyesine geriledi ve bugün yükselişe geçti. Akşam saatlerinde gelen bask ve satışlar altın fiyatlarında düşüş sergiledi.

İstanbul Kapalıçarşı’da altının satış fiyatları ise şu şekilde,

Cumhuriyet altını 1837 lira,

Çeyrek altın 449 lira,

Gram altın 275,70 lira,

22 Ayar Bilezik gr, 255 lira,

Yarım Altın 897 lira,

Tam altın 1794 liradan günü tamamladı.

Altın fiyatlarında düşüşün sınırlı kalacağı yönünde yorumlarda bulunan ekonomistlere göre FED’in faiz kararı belirleyici olacak. İtalyan Citigrup, müşterilerine altın fiyatlarının 2020-2021 yılına kadar 2 bin doları geçeceği yönünde tavsiyede bulundu. Dünyaca ünlü yatırımcı Mark Mobius ise altın fiyatlarının bu yıl yine yükseleceğine dikkat çekerek merkez bankalarının faiz indirimine devam edeceğini ve yatırımcıların altına olan talebi artırcağını belirtti.

Eylül Ayında Altın Yükselecek mi?

Bu ay merkezlerin faiz kararları dikkatle takip edilecek ve döviz kurlarındaki değer kayıpları altın fiyatlarına doğrudan yansıması beklenirken, jeopolitik riskler fiyatlandırma da önemli rol oynayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP