DOLAR

32,3479

0.25%
EURO

35,1044

-0.12%
ALTIN(gr)

2.306,95

1,30%
BİST 100

%
İş Bankası Olmaz Denileni Yaptı Vatandaş İnternet Bankacılığına Akın Ediyor
  • Finans 365
  • Gündem
  • İş Bankası Olmaz Denileni Yaptı Vatandaş İnternet Bankacılığına Akın Ediyor

İş Bankası Olmaz Denileni Yaptı Vatandaş İnternet Bankacılığına Akın Ediyor

Yapılan açıklamaya göre pandemi dönemine özel kredi kampanyasını duyuran İş Bankası bir teamülü bozdu. Düşük faiz oranları ile de vatandaşları şaşırttı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:06
İş Bankası Olmaz Denileni Yaptı Vatandaş İnternet Bankacılığına Akın Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş Bankası duyurusunu yaptığı kredi kampanyaları ile adından çok söz ettiriyor. Vatandaşların yanında durmaya devam eden banka yeni bir kredi kampanyasının duyurusunu yapmış oldu. Buna göre 50 TL dosya masrafı ile 10 bin TL’ye kadar kredi almanız mümkün. Verilecek kredi limiti ile milyonlarca vatandaş ihtiyaçlarını karşılayabilecek. İsteyen küçük ev aletleri noktasındaki eksiğini giderebilirken isteyenler ev bakım onarım için ödemeyi gerçekleştirebilir. Vade seçenekleri ve faiz oranı konusunda da bilgi veren banka vatandaşın içini rahatlattı. 12 aya varan taksitlendirme seçeneği ile vatandaş kredi borcunu rahatça ödeyebilecek. Merkez Bankasının faiz oranlarını indirin çağrısına uyarak faiz oranını indiren banka %1.5 oranla kredi verme işlemini gerçekleştirecek.

ATM’de Başvuru Yapmak Artık Hayal Değil

Başvuru için banka birçok seçenek oluşturdu. Daha önceden olmayan ancak bankanın yeni dönem yeniliğinden olan ATM’yle başvuru sistemini getirdi. Bu sistemle beraber evinizin en yakınında bulunan ATM’den şubeye gitmeye gerek kalmadan başvuruda bulunabilirsiniz. Bunlara ek olarak internet bankacılığı, online işlemler ve mobil uygulama da kullanılabilecek. Bu platformlar üzerinde bir sorununuz olduğunda sanal asistanlık sistemini kullanabilirsiniz. Ödemeler aylık 935 TL olarak hesaplandı. 12 ay vade seçeneğini seçen vatandaşlar için geçerli olacak olan bu durum diğer taksit seçenekleri için geçerli değildir. Başvuru için gereken belgeler ise kimlik kartı, en az 3 aylık fatura ve gelir belgesidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP