DOLAR

32,5970

0.37%
EURO

34,8285

0.26%
ALTIN(gr)

2.493,26

0,37%
BİST 100

%
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar için İş Bankası’ndan borç kapatma kredisi! 80 bin TL başvurana verilecek!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Kredi ve kredi kartı borcu olanlar için İş Bankası’ndan borç kapatma kredisi! 80 bin TL başvurana verilecek!

Kredi ve kredi kartı borcu olanlar için İş Bankası’ndan borç kapatma kredisi! 80 bin TL başvurana verilecek!

ABONE OL
21 Ocak 2023 09:23
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar için İş Bankası’ndan borç kapatma kredisi! 80 bin TL başvurana verilecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankalar vatandaşı birçok yönden desteklemeye devam ediyor. Merkez Bankasının yaptığı son çağrı ile bankaların birçoğu faiz oranlarını indirdi. Ödeme planlarında ise esnemeye gitti. Ancak geçmişte var olan borçlar için bir çalışma yapılmamıştı. Yapılması yeni yeni konuşulan borç kapatma kredisi ile vatandaşlar borçlarını kısa amanda kapatabilecek. Tüm borçların tek çatı altında toplanması bekleniyor. İşte detaylar..

İş Bankası öncülüğünde hazırlanması beklenen kredi kampanyası ile birçok vatandaş rahatlayacak. Edinilen bilgiye göre tüm borçlar tek bir çatı altında birleştirilip durum değerlendirilmesi yapılacak. Ardından kredi için başvuruların alınması bekleniyor. Başvuruların ardından ise hızlı şekilde ödemeler gerçekleştirilecek. Kredi kampanyasından sadece emeklilerin faydalanması bekleniyor. İlerleyen zamanlarda ise kapsamın genişleyeceği düşünülüyor.

Resmi internet sitesinde Borç Kapatma Kredisi ile alakalı detaylara yer veren İş Bankası müracaat koşul ve detaylarını aktardı. Borç Kapatma Kredisi ile 36 ay vadeye kadar İş Bankası’nda yapılandırılabilirken vatandaşlar Borç Kapatma Kredisi’ni incelemeye başladı. Başvuru esnasında talep edilecek belgeleri internet sitesinde sıralayan İş Bankası’ndan Borç Kapatma Kredisi alabilmek amacıyla lüzumlu evrakları şu şekildedir;

Başvuru Formu (şubelerimizden gerçekleştireceğiniz başvurular için)

Nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesi aslı ve fotokopisi

Gelir durumunuzu gösterir belge

En yakın şubeye giderek müracaatta bulunabileceğiniz Borç Kapatma Kredisi 36 aya varan vade imkanları ve düşük faiz detayları ile müşterilerine sunulmaktadır. Başvuru ardından neticesi süratlice öğrenebileceğiniz Borç Kapatma Kredisi ile bütün yüklerinizden kurtulabilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP