Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın’dan Konut Kredisi Açıklaması
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın’dan Konut Kredisi Açıklaması

Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın’dan Konut Kredisi Açıklaması

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Ziraat Bankası tarafından başlatılan konut kredisi uygulamasına dair açıklamalarda bulundu. Hüseyin Aydın'ın konut kredisi açıklamaları ve bankanın kampanyasına dair detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:07
Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın’dan Konut Kredisi Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası yapmış olduğu bir açıklama ile konut kredisi oranlarında indirime gittiğini duyurmuştu.

Kampanya kapsamında anlaşmalı konut firmalarından alınacak konutlar için 0.98 oranında bir kredi sağlanacağı duyuruldu. Banka tarafından yapılan bu açıklamanın ardından konuya ilişkin yeni bir değerlendirme geldi. İşte detaylar,

ZİRAAT BANKASI GENEL MÜDÜRÜ’NDEN KONUT KREDİSİ AÇIKLAMASI

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın konut kredisi faiz oranlarında başlatılan kampanyaya dair açıklamalarda bulundu. Bloomberg HT’ye konuşan Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın söz uygulamaya dair değerlendirmelerinde piyasa koşullarının altında bir faiz uygulamasının olmadığını söyledi.

Kampanyaya dair değerlendirmesinde sağlanan konut kredisinin banka ile konut firmaları arasında sağlanan bir anlaşma olduğunu ifade eden Hüseyin Aydın şu ifadeleri kullandı.

“Bu, Ziraat Bankası ile çalışan konut firmaları ile yapılmış bir anlaşmadır. Kredinin yüzde 0.98’ini müşteri, yüzde 0.80’ini firma üstlenecek, toplamda yüzde 1.78 faiz uygulanacak. Limiti 500 bin TL ile sınırlayarak düşük gelirli kesimi de hedefledik”

Konut Kredisi Haberlerinden anlık haberdar olmak için bizleri takip edin

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı Finans365.com

NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP