Anında Ödemeli Kredi Fırsatı Halk Banktan 50 Bin TL’ye Varan Kredi Fırsatı
  • Finans 365
  • Kredi
  • Anında Ödemeli Kredi Fırsatı Halk Banktan 50 Bin TL’ye Varan Kredi Fırsatı

Anında Ödemeli Kredi Fırsatı Halk Banktan 50 Bin TL’ye Varan Kredi Fırsatı

Yaşanan salgının ne zaman biteceğine dair bir bilgi henüz yok. Bu belirsizlik halkı ekonomik açıdan daha da sıkıntıya sokuyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:07
Anında Ödemeli Kredi Fırsatı Halk Banktan 50 Bin TL’ye Varan Kredi Fırsatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belirsizlikten kaynaklı mali çöküşle beraber birçok insan işsiz kaldı. İşi olmayan veya iş yerlerini kapatmaya ramak kalmış vatandaşın imdadına Halk Bank yetişiyor. Kefilsiz teminatsız 50 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlanacak. Faiz oranlarını düşük tutan banka ekonomik olarak dar boğazda olan vatandaşı daha da sıkıntıya sokmak istemiyor. Birçok alanda kredi vermeye hazırlanan Halk Banka vatandaşa çeşitli seçenekler sunuyor. Vatandaş kendisine en uygun ödeme koşulunu belirleyip ödeme planı oluşturup kredi alabilecek. Nakit ihtiyacı acil olan vatandaşların başvuruları hemen değerlendirilecek. Paylaşılacak olan kredi kampanyalarının hepsi anlık başvuru sistemine dahil olacak. Anlık başvuru sistemiyle beraber sıra beklemeden başvuru gerçekleştirilecek. Ve ayrıca başvurunun hemen ardından ödeme alınabilecek.

SMS İle Kredi Alma Devri Başlıyor

36 aya kadar taksitlendirme seçeneği olan banka %1.71 oranında faiz uygulamasına gidecek. Bu şartlar altında 15 bin TL kredi çeken bir vatandaşın 36 ay vade seçeneğiyle ayda ödeyeceği tutar 600 TL olarak hesaplandı. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için SMS ile kredi başvurusu özelliği de getirildi. Sadece TC kimlik numarası ile bankanın belirteceği numaraya mesaj atmanız yeterli olacak. Mesajınıza saniyeler içinde cevap geleceği belirtiliyor. SMS haricinde şubelere gidilebilir ya da ALO Kredi Destek Hattı aranarak kredi işlemleri başlatılabilir. Online şekilde başvuru yapmak isteyenler için mobil uygulama 7/24 hizmet verecek şekilde ayarlanmış.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP