Yeni Destek Paketinin Detayları Belli Oldu Asker Çocukları da Listede Mevcut

Yeni Destek Paketinin Detayları Belli Oldu Asker Çocukları da Listede Mevcut

5 farklı ödeme için düğmeye basan devlet, destek paketlerinin detaylarıyla herkesi şaşırttı. Buna göre herkesin ödeme almaması tuhaf kaçacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:07
Yeni Destek Paketinin Detayları Belli Oldu Asker Çocukları da Listede Mevcut
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet özellikle askerleri bu zor günde unutmadı. Güvenlik için canlarını siper eden askerlerin aileleri ve çocukları devletin koruması altında. Durun böle olunca düzenlenen her destek ödemesinde muhakkak askerlere yönelik bir çalışma oluyor. Yeni destek paketine muhtaç er ve erbaşlar için ödeme yapılmasına ek olarak asker çocukları için de ödeme yapılması söz konusu olacak. Muhtaç er ve erbaşların kendilerine yapılmayacak olan ödeme açıklamalara göre aileline ve 2 ayda bir olacak şekilde yapılacak. Ödeme başvurularında önce detaylı bir yönerge hem E Devlette hem de Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında yer alacak. Bu yönergenin dikkatle okunması işleri çok kolaylaştıracak.

İlerleyen Günlerde Zam Yok Ödemeler Aynı Olacak

Yapılacak ödemelerin detayları da açıklandı. Buna göre muhtaç er ve erbaş aileleri için 2 ayda bir yapılacak 550 TL’lik ödeme asker çocukları için 150 TL olacak ve periyodik olarak ödeme yapılacak.. Yakın tarihte zam gözükmediği için ödemelerin uzun süre sabit kalması bekleniyor. Bir diğer ödeme yapılacak kanal ise kronik hastalığı olan bireyler olarak planlandı. Tüberküloz hastalığı ile boğuşan vatandaşlar için iki farklı yol haritası hazırlandı. Bu iki farklı yol haritası da kendi içinde baya dallanıyor. Herkesin hastalıkta bulunduğu evre vs. dikkatli şekilde takip edilip neye ihtiyacı varsa ona göre ödemesi yapılacak. Baştan savma ödemelerin tarih olduğu yapılan açıklamalar arasında.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP