DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Amerikan Başkan Trump’ın tek sözü yetti: Petrol fiyatları düştü
  • Finans 365
  • Finans
  • Amerikan Başkan Trump’ın tek sözü yetti: Petrol fiyatları düştü

Amerikan Başkan Trump’ın tek sözü yetti: Petrol fiyatları düştü

ABD Başkanı Donald Trump'ın tek telefonu ile petrol fiyatlarını düşürmesi ABD'de Başkan Trump destekçileri tarafından gündeme getirildi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:08
Amerikan Başkan Trump’ın tek sözü yetti: Petrol fiyatları düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyadaki petrolün %80’den fazlasını kontrolü altında tutan ABD aldığı her karar ile petrol fiyatlarını ve dolar kurunu etkiliyor.

ABD Başkanı Donald Trump’ın geçtiğimiz günlerde OPEC’e telefon açarak ”petrol fiyatlarını düşürün” çağrısından sonra OPEC’in fiyatları düşürmesi ve petrol fiyatlarının düşüşe geçmesi son dönemde ABD Başkanı Donald Trump destekçilerinin gündemine geldi.

Amerikan Başkan Donald J. Trump, ABD dahil tüm dünyada petrol fiyatlarının yükseldiğini ve petrol fiyatlarının artmasını asla istemediklerini açıklayarak petrol fiyatlarını düşürecek olduğunu açıklamıştı.

OPEC ise BAE ve Suudi Arabistan ile ABD’nin petrol üretimini artıracak olduğunu açıklamasından sonra petrol fiyatlarının düştüğünü doğrulamıştı.

Suudi Arabistan, ABD’nin çağrısı sonrasında petrol üretimini artıracak olduğu ve petrol fiyatlarının düşürülecek olduğunu açıklamıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP