DOLAR

32,3131

0.19%
EURO

35,0821

-0.16%
ALTIN(gr)

2.277,91

0,03%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Telefon Numarası Açıklandı! Bu Numaralardan İletişim Kurabilirsiniz
  • Finans 365
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Telefon Numarası Açıklandı! Bu Numaralardan İletişim Kurabilirsiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Telefon Numarası Açıklandı! Bu Numaralardan İletişim Kurabilirsiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a nasıl ulaşabilirim? Vatandaş olarak isteklerini, sorunlarını ve sorularını detaylı bir şekilde doğrudan cumhurbaşkanına iletmek istiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile nasıl iletişime geçebilirim, nasıl ulaşabilirim diye sorular soruyor. Bu arayışı olanlar için iletişim kanalları ve telefon numarası basına verildi.

ABONE OL
7 Şubat 2022 00:02
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Telefon Numarası Açıklandı! Bu Numaralardan İletişim Kurabilirsiniz
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Telefon Numarası Açıklandı! Bu Numaralardan İletişim Kurabilirsiniz

Ekonomik sıkıntıda olan, iş arayan, özel sorunları vb. problemleri olan vatandaşlarımız derdini anlatmak, dertlerine çare bulabilmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşmak istiyorlar. Kolay iletişim kurabilmeleri için iletişim kanalları ve telefon numarası basına verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la İletişime Geçme Yolları

Pek çok vatandaş, sayın cumhurbaşkanına mesajlarını iletmek istemektedir. Vatandaş olarak isteklerini, sorunlarını ve sorularını detaylı bir şekilde doğrudan cumhurbaşkanına iletmek istiyor. Bunun için iletişim kanalları ve telefon numarası basına verildi.

26 Şubat 1954 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Recep Tayyip ERDOĞAN; aslen Rizelidir. Eğitim hayatına 1961 yılında başlayan Erdoğan; 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu’ndan mezun olmuştur. Ortaöğretim eğitimini İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden 1973 yılında mezun olarak tamamlayan Recep Tayyip Erdoğan; dönemin eğitim sistemine göre fark dersleri vererek Eyüp Lisesi’nden diplomasını almıştır. Yükseköğretim hayatını Marmara Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi’nde okudu, 1981 yılında bu okuldan mezun oldu.

1969 ve 1982 yılları arasında futbol ile yakından ilgilenen Recep Tayyip Erdoğan; gençlik yıllarından bu yana siyaset ile iç içedir. Ortaöğretim ve yükseköğretim döneminde Millî Türk Talebe Birliği öğrenci kollarında aktif bir şekilde görev alan Erdoğan; 1976’da itibaren MSP’nin gençlik kolları başkanlığına getirilmiştir. 1983 yılında Refah Partisi kurulmuş ve Recep Tayyip Erdoğan aktif siyasi hayatına tekrar devam ederek partisinin İstanbul Beyoğlu İlçe Başkanlığı görevine üstlenmiştir. 1985 yılında ise Refah Partisi İstanbul İl Başkanı ve MKYK üyesi olan Erdoğan; 1989 seçimlerinde elde ettiği başarı ile çok konuşulmuştur.

1994 yerel seçimlerinde Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçilen Erdoğan; 2002 genel seçimlerinde Siirt’ten milletvekili olmuştur. 15 Mart 2003 tarihinde başbakanlık makamına oturan Recep Tayyip Erdoğan; Türkiye’nin gelişimi ve yenilikleri açısından pek çok uygulamaya imza atmıştır. Yapmış olduğu yenilikler ve çözümlerle birlikte Türkiye genelinde pek çok kişinin takdirini kazanmıştır. 2007 genel seçimlerinde tekrar halkın güvenini kazanan Erdoğan; 2011 seçimlerinde yine zafere kavuştu. Tarihler 10 Ağustos 2014’ü gösterdiğinde ise halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanı olmuştur. Son olarak 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde tekrar cumhurbaşkanı seçilmiş ve halen görevini sürdürmektedir. Recep Tayyip Erdoğan evli ve 4 çocuk babasıdır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Telefon Numarası

0312 525 55 55

Cimer Dahili: 150

Recep Tayyip Erdoğan Cep Telefonu Numarası

0312 525 55 55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Faks Numarası

0312 525 58 31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mektup (Posta) Adresi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 06560 Beştepe/Ankara – TÜRKİYE

Ayrıca CİMER üzerinden de Recep Tayyip Erdoğan’a tüm mesajlarınızı kolayca gönderebilirsiniz.

Bu iletişim kanallarını kullanarak Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan ile iletişime geçebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • ayşe bulut

    Sayın cumhurbaşkanı emekliye çalışana herkese maaşlarına zamlar bayram ikramiyesi var engelliye evde bakılan hastalara nezam ne bayram ikramiyesi var biz insan değilmişiz senin vatandaşın değilmişiz onlar oy kullanacak engelliler kullanmayacakmı

  • Bülent yıldız

    Sayın cumhur başkañım ben yetim ve ökzüm yeni evlendim ne evim var nede bir işim nereye başvuruyorsam olmur sizden bir yardım rica etmekteyim ne ananm nede bir aylem bir yıkık evim var yapmaya gücüm yok


HIZLI YORUM YAP