DOLAR

32,5401

0.25%
EURO

34,7763

0.07%
ALTIN(gr)

2.488,70

1,09%
BİST 100

%
Bir Zamanlar Çukurova’da Şok İddia! Diziyle İlgili Gelişmeler Açığa Çıktı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Bir Zamanlar Çukurova’da Şok İddia! Diziyle İlgili Gelişmeler Açığa Çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova’da Şok İddia! Diziyle İlgili Gelişmeler Açığa Çıktı!

Atv’nin en sevilen yapımlarından biri olan Bir Zamanlar Çukurova’nın ilerleyen bölümlerinde ne olacağına dair iddialar internette dolanmaya başladı. Hangi oyuncu olacakları ağzından kaçırdı? Dizi final mi yapıyor? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:08
Bir Zamanlar Çukurova’da Şok İddia! Diziyle İlgili Gelişmeler Açığa Çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorlarını alt üst etmiş ve kendine bir sürü hayran kitlesi edinmişti. Dizide her geçen bölümde yeni bir olay yaşanıyor;dram ve entrikalara farklı bir kurgu eklenerek izleyicinin heyecanı sürekli taze tutulmaya çalışılıyor. Yılmaz ve Züleyha’nın konu edildiği eski dönem dizisi en son bölümünde hayranlarına büyük bir şok yaşatmıştı. Hünkar Yaman feci şekilde öldü ve şimdi onun katilini arama peşine düşüldü. Dizi büyük bir karmaşayı da peşinden getiriyor. Cenaze töreni esnasında Jandarmalar aniden gelerek Sevda’yı tutukladıklarında bütün oklar onun üzerine çevrilmişti. Seyirci katilin Behice olduğunu bulacak kişi Züleyha diye beklerken Behice’nin vurulması da herkese 2. bir şok yaşattı.

Dizide Olaylar Gittikçe Karışıyor! Katil Ortaya Çıkacak Mı?

Demir annesinin katilini bulmak için Fekeli ile işbirliği yapmaya hazırlanırken fragmanını dikkatle izleyen seyircinin gözünde bir detay kaçmadı. Züleyhanın tavırlarından ve sözlerinden Züleyha Yılmaz’dan vazgeçmeye başladı, iddiaları dolaştı. Bu büyük olayda kendini kötü hisseden ve Hünkar Hanım’ın katilini bulmaya kararlı Züleyha artık büyük aşkını da toprağa gömmüşe benziyor. Olayların buraya kadar gelmesi ve işlerin karışmasından dolayı yorulan Züleyha artık yalnızca çocuğu için yaşamak zorunda olan bir anne profili çiziyor. Dizi henüz fragmanlarında bile ilerleyen bölümlerin doludizgin olacağının sinyalini verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP