MTV Ödeme Taksit Yapan Bankalar / Kredi Kartları 2018

MTV Ödeme Taksit Yapan Bankalar / Kredi Kartları 2018

Arabası olan herkesi ilgilendiren Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesi için 2. taksit dönemi başladı. Bankalar çeşitli kampanyalar ile birbirinden cazip seçenekler sunuyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:08
MTV Ödeme Taksit Yapan Bankalar / Kredi Kartları 2018
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Motorlu Taşıtlar Vergisi ikinci taksit dönemi başladı. Milyonlarca araç sahibinin araçları için tahakkuk eden vergiyi ödeyecekleri dönem için bankalar da cazip koşullar ve taksit seçenekleri sunuyor.

1 Temmuz 2018 itibari ile başlayan MTV ödemeleri için son ödeme tarihi olan 31 Temmuz 2018 tarihine kadar ödemeler yapılabilecek. İşte bankaların MTV 2.Taksit 2018 ödeme dönemi için başlatmış oldukları kampanyalar;

İş Bankası MTV Maximum Ödeme Kampanyası Kaç Taksit?

MTV ödemesi için kampanya düzenleyen bankalar arasında yer alan İş Bankası MTV ödeme taksit kampanyası sunan İş Bankası minimum 200 lira olan MTV 2. taksit ödemeleri için 3 taksit imkanı sunuyor. Maximum kart MTV kampanyası ile 200 lira ve üzeri MTV ikinci taksit ödemesi için 3 taksit yapılabiliyor.

Garanti Bankası Bonus MTV Ödeme Kampanyası Kaç Taksit?

Garanti kredi kartları ile yapılan MTV ödemeleri için taksit imkanı sunan banka Bonus kredi kartı ve diğer kartlar için 2 eşit taksit seçeneği sunarken GarantiPay ile yapılan ödemelerde MTV 2. taksit ödemesi için 3 taksit seçeneği sunuyor.

Yapı Kredi Bankası World Card MTV Ödeme Kampanyası Kaç Taksit?

MTV ödemesi 100 lira ve üzeri olan kişilere Yapı Kredi MVT ödemesi için kredi kartı ürünlerinin kullanılması durumunda 3 taksit imkanı sunuyor. World Kart internet bankacılığı ya da 444 0 444 Yapı Kredi müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden ödemeler yapılabiliyor.

Akbank Axess Kredi Kartı MTV Ödeme Kampanyası Kaç Taksit?

Axess MTV ödeme kampanyası kapsamında müşterilerine kredi kartına taksit yapma imkanı sunuyor ancak bu imkan sadece 500 lira ve üzeri olan ödemelerde geçerli oluyor. MTV 2. taksit ödeme tutarı 500 liranın üzerinde olan kişiler ödemelerini 3 taksit halinde yapabiliyor.

Finansbank Card Finans MTV Ödeme Kampanyası Kaç Taksit?

Card Finans MTV 2018 ödeme kampanyasında taksitle MTV ödeme imkanı sunuyor. MTV 2. taksit ödemelerini 2 aya kadar taksitlendiren banka Finansbank şubeleri, interent şubesi, Card Finans internet şubesi ve Gelir İdaresi Başkanlığı GİB üzerinden kredi kartı ile MTV ödeme yapmanıza olanak sağlıyor.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP