Altın Fiyatları Tarihi Rekor Kıracak! Kripto Paralardan Altına Dönüş Başlıyor!
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Fiyatları Tarihi Rekor Kıracak! Kripto Paralardan Altına Dönüş Başlıyor!

Altın Fiyatları Tarihi Rekor Kıracak! Kripto Paralardan Altına Dönüş Başlıyor!

Finans ve Altın Uzmanı İslam MEMİŞ ‘ten Altın Yatırımcısını Sevindirecek Açıklama, Son Dakika Altın Haberleri, Altın Fiyatlarında Son Durum, Haziran ayında beklenen artış altın yatırımcısının yüzünü güldürecek mi? Piyasaların yakından tanıdığı uzmandan altın fiyatları ile ilgili çarpıcı analiz ve yorumlar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:08
Altın Fiyatları Tarihi Rekor Kıracak! Kripto Paralardan Altına Dönüş Başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altın ve Finans Uzmanı İslam Memiş Atın yatırımcılarının dikkatini çeken önemli açıklamalarda bulundu, geçen sene yaşanılan madencilik sektöründeki kapalılık altının ciddi düşüşler yaşamasında etkili olmuştu, Gümüş ise geçtiğimiz yılda 2,5 – 3 seviyelerinde iken şuanda 7,25 seviyelerini bulmasıyla altından fazla kazandıran diğer bir emtia oldu. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ‘in geçtiğimiz günlerde yaptığı faiz artırımı açıklamasının ardından geri adım atılarak düzeltme gelmiş olsa da kısa süreli gümüşün yönünü aşağı çekmişti, gümüş dolar kurundan ve gümüşün ons fiyatından almış olduğu destekle yukarıyı test edeceği beklentiler arasında.

Gram Altın Yıl içerisinde 600TL Seviyelerini Bulabilir!

Önceki yapmış olduğu açıklamalarında da sert yükselişler beklediğini belirten İslam Memiş Gram Altın TL fiyatlarında Mayıs ayı içerisinde 492 – 497 TL Haziran ayı içerisinde ise 540- 560 TL bandını bulacağını öngördü, hatta yıl içerisinde Gram Altın fiyatlarında 580- 600 TL rakamlarının da beklendiğini açıkladı. Altın yatırımcılarının merakla beklediği açıklamalar aylar sonra yatırımcısının yüzünü güldürecek mi. Yatırımcıların hamlesi ne olacak?

Altın Tahtını Kripto Para Piyasasından Geri mi Alıyor?

Geçtiğimiz aylarda yatırımcılarının altından beklentisini bulamamasıyla ciddi oran da altın satışları yapılarak, yatırımcılarının kripto paralara yönelmesiyle beraber Merkez Bankası ve çeşitli kuruluşların tedbirler almasıyla ilgili önlemler açıklandı. Yüksek getirisi olan kripto para piyasası altın yatırımcılarını çekmesiyle, altında yüzde onluk götürüye sebep olarak beklentide olan yatırımcısını üzmüştü. Şimdi ise dünyada artan jeopolitik risk faktörlerinin artışı ve kripto para piyasalarında yaşanılan olumsuz gelişmeler yatırımcıyı altına ve gümüşe yöneltebilir, sezon sürecinin başlangıcıyla fiziki emtialarda yaşanılan talep artışı nedeniyle madencilik sektöründe hareketliliği başlattı. Altın fiyatlarının sert yükselişler yapmaya başlaması ile Ons Altın 1.830, 1.860, 1.890 dolar seviyelerinden sonra Haziran ayında 1.950, 1.960 dolar seviyelerini göreceğiz, değerli metal emtialarındaki artış devam edecek ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP