DOLAR

32,5443

0.01%
EURO

34,9223

0.21%
ALTIN(gr)

2.426,91

0,17%
BİST 100

%
Yok Böyle Kredi Dedirten Deniz Bank’tan Yeni Açılım

Yok Böyle Kredi Dedirten Deniz Bank’tan Yeni Açılım

Kredi limiti yüksek kredi kampanyalarının sayısı her geçen gün artıyor. Bu kervana Deniz Bank da katıldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:09
Yok Böyle Kredi Dedirten Deniz Bank’tan Yeni Açılım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşların acil kredi ihtiyacını ve diğer ihtiyaçlarını karşılaması için kredi kampanyaları düzenleyen bankaların sayısı git gide artıyor. Pandeminin başından bu yana temkinli olma durumunu bir kenara bırakan bankalar kefiliz ve teminatsız krediler verebiliyor. Kredi sicil notların açık dikkat eden banklar ise farklı alternatifler üretemeye devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre öylesi bir durumda kişiler 2 tane kefille meseleyi çözebiliyor. Her hâlükârda verilen kredilerin limitleri ise son zamanlarda inanılmaz kriz olmuştu. Pandeminin ikinci dalgası birçok esnafı mahvetmişken ve binlerce lira borç varken kredi limiti konusunda cimri davranan bankalar bu tutumu bir kenara bırakarak kredi limitlerini yükseltti. Kredi limitini ilk yükselten banka ise Deniz Bank oldu.

Esnafa Farklı Krediler Yolda

Açıklamaya göre 80 bin TL’ye kadar kredi verecek onla banka 24 aya kadar da vade seçeneği oluşturuyor. Faiz oranı ise %1.02 olarak açıklandı. Merkez Bankasının yüksek faiz uyarısı birçok bankanın kendisine çeki düzen vermesini sağladı. Durum böyle olunca vatandaşların da eli baya bollaşmış oldu. Esnafların bu krediden faydalanması söz konusu ancak esnaflar için kredi limiti artırmak diye bir durum söz konusu değil. Bankanın bu durum için de ayrıca açıklamalarda bulundu. Edinilen bilgiye göre esnafa ve girişimciye 180 ay vadeli kredilerin verilmesi söz konusu. Bundan dolayı kimsenin acele davranmasına gerek olmayacak. Vatandaşlar ise başvurulara kimlik fotokopisi ve ikamet ettikleri evin son 3 aylık faturalarını getirecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP