DOLAR

32,5804

0.03%
EURO

34,9330

0.08%
ALTIN(gr)

2.433,66

0,16%
BİST 100

%
100 Bin TL’yi Alan 3 Ay Geri Ödeme Yapmayacak Şartlar İnanılmaz Esnek
  • Finans 365
  • Finans
  • 100 Bin TL’yi Alan 3 Ay Geri Ödeme Yapmayacak Şartlar İnanılmaz Esnek

100 Bin TL’yi Alan 3 Ay Geri Ödeme Yapmayacak Şartlar İnanılmaz Esnek

Esnaflar için özel kredi kampanya çıkaran bankalar kervanına İş Bankası da katıldı. Buna göre esnaf, sanatkar olduğunu ispat edenler kredi alabilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:09
100 Bin TL’yi Alan 3 Ay Geri Ödeme Yapmayacak Şartlar İnanılmaz Esnek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

100 bin TL’ye kadar kredi alma imkanı olan esnaf ve sanatkârlar için belli şartlar da yürürlüğe kondu. Buna göre kredi başvuru esnasında Esnaf ve Sanatkarlar Odasından kayıtlı olunduğuna dair bir belge ya da vergi levhası alınması zorunlu tutuldu. Bunlar da yoksa Esnaf ve sanatkârlara ait olan sicil belgesi de kabul edilecek. Esnaflara ve gerçek tacir kişiler verilecek krediler için inanılmaz şartlar da mevcut. 36 ay taksitlendirme seçeneği olan banka bu seçeneği parça parça kullanmayacak. 3 ay geri ödemesi verilecek olan kredinin ödem planı 3 aydan sonra başlayacağında ödeme planı parçalanmamış olacak.

Ciroya Göre İşlem Yapılacak

En fazla 100 bin TL’ye kadar kredi limiti olsa da başvuru türüne göre bu limitin artırabileceği de bildirildi. Burada da esnafın cirosu çok önemli olacak. Cirolara göre kredilendirme söz konusu olacak. Kefil ve teminat istenmeyecek kredi kampanyasının en büyük kolaylığı da bu madde oldu. Pandemi dolayısıyla esnaf ve tacirlerin hepsi neredeyse inanılmaz şekilde mağdur. Bunda dolayı kefil bulmak da çok kolay değil. Esnaf ve gerçek tacir kişiler şubelerden sadece mesai saatleri içinde kredi başvurusu oluşturacak. Ancak İş Cep uygulamasından ya da internet bankacılığından 7 gün 24 saat kredi kampanyası oluşturmak mümkün olacak. Bankanın da tercihi online işlemlerin kullanılması olduğu açıklandı. Online işlemlerdeki başvuruların hemen değerlendirilmesi de söz konusu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP