DOLAR

32,5827

0.32%
EURO

34,8190

0.18%
ALTIN(gr)

2.510,75

1,07%
BİST 100

%
Kadın Girişimciye Geri Ödeme Şartı Getirilmedi 40 Bin TL Almak İçin Şartlar Neler?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kadın Girişimciye Geri Ödeme Şartı Getirilmedi 40 Bin TL Almak İçin Şartlar Neler?

Kadın Girişimciye Geri Ödeme Şartı Getirilmedi 40 Bin TL Almak İçin Şartlar Neler?

Kadın girişimciler her alanda desteklenmeye devam ederken desteklerden bir yenisi daha yetkililer tarafından açıklandı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:09
Kadın Girişimciye Geri Ödeme Şartı Getirilmedi 40 Bin TL Almak İçin Şartlar Neler?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her platformda var olan kadınlara devlet tarafından devamlı destek sağlanmaktadır. Belli başlıklar dahilinde verilen desteklere bir yenisi Kız Kardeşim Hibe Desteği ile eklenmiş oldu. Destek programına açılan başvuru sonucunda desteği almaya uygun görülürseniz 25 bin ila 40 bin TL arası devlet desteği alabilirsiniz. Verilecek olan devlet desteğinde geri ödeme şartı da bulunmayacak. Başvuruların ardından kadınlara eğitim verilmesi planlanıyor. Eğitim kapsamında kadınlara kişisel harcamaların kontrolü, teknolojiyi doğru kullanma gibi girişimcilikte önemli olan konulara dair eğitimler verilecek. Eğitimlerin neticesinde sunulan proje jüri üyelerinin beğenisine sunulacak. Birinci olan proje için 40 bin TL destek verilmesi planlanıyor.

Her Bölgeden Kadınların Katılımına Açık Platform

81 ilde gerçekleşecek olan proje sayesinde her yöreden kadın kendi işini kurma fırsatı yakalayacak. Özellikle pandemiyle birlikte birçok hanede kişiler işlerini bırakmak zorunda kaldı. Veya kazanılan paralar yeterli gelmemeye başladı. Bu şekilde istihdam ortamına kadınları dahil ederek evlere giren kazancın artırılması amaçlanıyor. Projede yemek sektörü üzerinde yoğunlaşılacağı da açıklandı. Böylelikle ekstra bir zahmete girmeden eli yemek işlerine yatkın olan kadınların önü maddi anlamda açılacak. Başvurular verilecek link üzerinden gerçekleştirilecek. Linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak olan formu dikkatli şekilde doldurmanız beklenmektedir. Projeye başvurmadan önce halihazırda bir işinizin var olması da gerekmektedir. Projeden para kazanıp iş kurmak değil var olan işi kazanılacak parayla büyütmek isteyen kadınların başvurması gerekmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP